Navigation
spoorzoekers utrecht

BSO Spoorzoekers Utrecht

Van ontwerp naar werkelijkheid.

Brainstormen, bedenken, adviseren, uitwerken én creëren
Er ontstaan altijd weer gave dingen zodra we worden uitgedaagd om aan de slag te gaan met het maken van een ontwerp en de realisatie ervan in de praktijk. Brainstormen, bedenken, adviseren, uitwerken, produceren… We houden ervan.

spoorzoekers utrecht

Welkom!

Middenin de ruimte is een speelse ’kring’ te vinden, opgebouwd uit verschillende modules die samen een cirkel vormen. Een plek voor de kinderen om te zitten, overleggen, kletsen, lezen (binnenin is een ingebouwde boekenkast) of spelen (op het robuuste grondkleed).

 • spoorzoekers utrecht
  Huishoek in de kast

  De grote wandkast is op maat gemaakt en biedt plek aan alle losse materialen die gebruikt worden op de groep. Om het geheel wat te breken is ín de kast een keuken in een uitsparing gecreëerd. Het keukenblok is verrijdbaar en precies op maat gemaakt om ook netjes ín de keuken te passen. Voor de kast staat een heuse (demontabele) boom met tafeltje rondom en ronde hockers.

 • spoorzoekers utrecht
  Podium en loungeplek

  Een podium voor optredens, geplaatst voor een schuifwand met hockers in bijpassende kleuren, waardoor het ook een lekkere lounge- en leesplek is.

spoorzoekers utrecht

Heerlijke hoek

Zitplek, leeshoek, huishoek, muziekhoek… het kan allemaal hier. Het kleed is een extra plek om lekker op de grond te spelen. Aan de wand prijken slimframes met verwisselbare doeken.

Meer te weten komen over dit project?
Ben je benieuwd naar meer informatie over dit specifieke inrichtingsvoorbeeld? Over waarom voor bepaalde meubels, materialen en kleuren is gekozen? En hoe de wens van deze organisatie is vertaald naar een inrichting gestoeld op hun visie? Vraag het de inrichtingsspecialisten van Heutink! Zij vertellen je er graag meer over. Ze zijn er ook voor al je andere inrichtingsvragen. Bel met ze, ontmoet ze in één van onze showrooms of nodig ze uit bij jou op locatie.
> Maak een afspraak

Binnenkijken bij andere kinderopvangorganisaties

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.