Navigation
Montessori actiefolder

Montessori actiefolder

Maria Montessori geloofde in de kracht van de natuur, het gebruik van natuurlijke materialen en producten om een gevoel van schoonheid en evenwicht te creëren in de leeromgeving.
Profiteer tot 31 mei 2022 van kortingen oplopend tot wel 40% op geselecteerde materialen met het thema aarde uit onze actiefolder.
Bekijk de folder

Meer informatie over Montessori

 • Montessori materialen
  Recentie: Montessorimaterialen

  Naast lesgeven vindt Natascha Boertien het leuk om (nieuw) onderwijsmateriaal te recenseren. Zo hoopt zij collega's in het onderwijs te helpen bij het maken van de juiste keuze bij aanschaf van nieuw materiaal.

 • Montessori materialen
  De visie van Maria Montessori

  Kinderen leren beter wanneer ze oprecht geïnteresseerd zijn in een onderwerp. Dat is wat Maria Montessori geloofde. De natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen zorgt ervoor dat zij hun eigen weg gaan.

 • Montessori materialen
  De materialen van Nienhuis Montessori

  Nienhuis Montessori is opgericht in 1929 door Albert Nienhuis. Hij werkte samen met Maria Montessori om materialen te creëren waarin haar visie op leren terug te zien was en is.

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: