Montessori

Recensie: Montessorimaterialen

Montessorimaterialen nader bekeken.
Natascha Boertien (39) is leerkracht op Montessorischool Jacob Maris in Rotterdam. Haar passies liggen bij het jonge kind en het Montessori onderwijs.

Montessorimaterialen gerecenseerd door Natascha
Naast het lesgeven in groep 3/4 vindt zij het leuk om voor Heutink (nieuw) onderwijsmateriaal te recenseren. Met haar website hoopt zij collega's in het onderwijs te helpen bij het maken van de juiste keuze bij aanschaf van nieuw materiaal. Bij elk materiaal krijg je in één overzicht een beschrijving van het product, een korte inleiding, suggesties, tips voor verrijking en een opsomming van de voor- en nadelen. Hieronder een aantal voorbeelden van o.a. Montessori materialen die Natascha gerecenseerd heeft. Bekijk haar website voor nog meer materialen en bijbehorende recensies.

 • maria
  De visie van Maria Montessori

  Kinderen leren beter wanneer ze oprecht geïnteresseerd zijn in een onderwerp. Dat is wat Maria Montessori geloofde. De natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen zorgt ervoor dat zij hun eigen weg gaan.

 • montessori
  De materialen van Nienhuis Montessori

  Nienhuis Montessori is opgericht in 1929 door Albert Nienhuis. Hij werkte samen met Maria Montessori om materialen te creëren waarin haar visie op leren terug te zien was en is. Ze gebruiken alleen de beste materialen, gecreëerd met liefde, toewijding en aandacht voor detail en combineren vaardigheden met technologie. Dit doen ze al bijna een eeuw.
 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: