Kennis & inspiratie


INSPIRATIE voor uw organisatie

Heeft u onze inspiratieboeken Inspiratie voor uw inrichting en Alles voor de onderbouw al bekeken? Met deze online aanvulling sluiten wij aan bij deze mooie boeken en willen wij u inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden. Referenties, achtergrondverhalen, tips, ideeën en handige downloads, allemaal aan de hand van herkenbare ruimtes en activiteiten. Binnenkijken bij de buren, horen hoe anderen te werk gaan, verassende en inspirerende oplossingen, invalshoeken en ideeën.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier inspiratie voor uw inrichting of Bekijk hier Alles voor de onderbouw


E-learning uitgelicht | Taalontwikkeling van het jonge kind

Geschreven op donderdag 7 januari 2016

Vindt u het belangrijk om in de opvang aandacht te besteden aan de taalontwikkeling van kinderen, maar weet u nog niet precies hoe u hier vorm aan kunt geven in de praktijk? Dan is deze module over de taalontwikkeling van het jonge kind wellicht iets voor u.
Lees verder

Modules Heutink Academie gevalideerd door Registerleraar

Geschreven op donderdag 10 december 2015

Laat zien wat je waard bent....sta in het register! De modules van de Heutink Academie worden allemaal ter validatie aangeboden aan het beroepsregister Registerleraar. Inmiddels heeft Registerleraar al 33 modules van de Heutink Academie gevalideerd! Bekijk hier welke dit zijn.
Lees verder

Tablets in de onderbouw...(g)een kans?

Geschreven op dinsdag 27 oktober 2015

De inzet van de tablet is bij jonge kinderen heel divers en kan zowel klassikaal als individueel aangeboden worden. De tablet geeft naast het ruimtelijk werken en het werken op het platte vlak een extra dimensie, namelijk het digitaal (ver)werken. Heutink biedt een geheel op maat gemaakte training aan die inspeelt op uw persoonlijke situatie en behoeften.
Lees verder

Wat moet ik met 21st Century Skills?

Geschreven op zondag 13 september 2015

Waarschijnlijk besteedt u er al meer aandacht aan dan u in de gaten heeft. De 21st Century Skills vliegen ons om de oren. Heutink Trainingen biedt u overzicht in deze nuttige en onderzoekende vaardigheden.
Lees verder