Heutink ICT en Microsoft slaan de handen ineen

Geschreven op vrijdag 9 oktober 2015

 

Heutink ICT is officiele Microsoft ADR

Heutink ICT mag zich officieel Microsoft Authorized Device Reseller (ADR) noemen.
Met deze status heeft Microsoft bevestigd dat de kennis, ervaring, interesse en passie van Heutink ICT voor de Microsoft Surface technologie niet onopgemerkt is gebleven. Door deze partnerstatus zijn we in staat om het onderwijs optimaal te bedienen, adviseren en ondersteunen als het gaat om Microsoft Surface devices.

Goedgekeurd

Om de resellerstatus te krijgen moet voldaan worden aan een aantal eisen. Zo moet een partij ruime ervaring hebben in de verkoop van hardware en beschikken over een gedegen en ervaren verkoopteam. Microsoft Nederland wil het marktbereik en het marktaandeel van Surface verder laten groeien en zag in Heutink ICT een geschikte partner.

Korte lijnen, snel schakelen

Door de status heeft Heutink ICT toegang tot technische en commerciële ondersteuning. Niet alleen wij, maar vooral onze klanten hebben hier baat bij. Met deze status kunnen wij u optimaal bedienen tijdens een Microsoft Surface project. Bovendien bent u sneller op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn de lijntjes een stuk korter. Zo kan er snel geschakeld worden wanneer nodig.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Microsoft Surface en de mogelijkheden van Heutink ICT voor uw organisatie? Neem dan contact op met uw adviseur of onze klantenservice.