Het Heutink voorjaarspakket | voor BSO & kinderopvang

Geschreven op dinsdag 6 april 2021

 

Veelgekozen, vertrouwde en de allernieuwste producten nu extra voordelig

Waar je inmiddels gewend bent elk jaar rond deze tijd een krant te ontvangen met daarin alle ruimte voor nieuwe, vertrouwde en vooral scherp geprijsde producten, doen we het dit jaar een beetje anders.

Aandacht voor mens, milieu en materiaal

Waarom? Het afgelopen jaar bood flinke uitdagingen. Tegelijkertijd bracht het ook inzichten en bewustwording. Over gezondheid, welzijn, de natuur en onze rol daarin bijvoorbeeld. Daarom staat onze voorjaarsactie dit jaar op meerdere manieren in het teken van aandacht: voor mens, voor milieu en voor materiaal.

In dit voorjaarspakket

       
     

Actiebrochure

Vertrouwde materialen met korting. 'Groene' producten uitgelicht.

> Bekijken

 

NIEUW-boekje

De nieuwste en leukste toevoegingen aan ons assortiment.

> Bekijken

 

Inruilactie

Tweede leven voor oud, korting op
nieuw. Lees verderop in dit item hoe je mee kunt doen.
 


De volgende producten zijn nu extra voordelig

> Rijdend materiaal
> Zand en water
> Sport en spel
> Ontwikkelen en ontdekken
> Knutselen
> Kinderkarren
> Veiligheid en verzorging
> Meubilair

 

          

Extra geluksdownloads

Deel complimenten uit met de complimentenkaartjes, maak een droomboom van de verpakking van het voorjaarspakket, ontwerp een geluks t-shirt en meer.

Gratis downloads

> Complimentenkaartjes
> Waar droom jij over?
> Zo voel ik mij vandaag
> Ontwerp je eigen geluks t-shirt
> Maak je eigen blije verkeersbord                                              

 

Tweede leven voor oud rijdend materiaal korting voor jullie!

We deden het tien jaar geleden al eens, en dachten er direct aan toen we besloten voor een 'groen' voorjaarsactiepakket te gaan waarin aandacht is voor mens, milieu & materialen: de inruilactie van oud rijdend materiaal. En terwijl jullie meehelpen door oud rijdend materiaal in te ruilen, zodat wij kunnen zorgen voor een tweede leven, profiteren jullie van een mooie korting op nieuw rijdend materiaal!

Zo doe je mee

Stap 1 | Inventariseer het rijdend materiaal

Bepaal welk rijdend materiaal aan vervanging toe is en noteer het aantal. Wat wel en wat niet? Al het stalen rijdend materiaal kan worden ingeruild (fietsjes, driewielers, stepjes, karren, skelters, etc.) Staat en merk maken niet uit.

Stap 2 | Kies het nieuwe rijdend materiaal

Klik hier voor de selectie nieuw rijdend materiaal waaraan jullie inlevertegoed van € 30,- per ingeruild product besteed kan worden. Schrijf jullie keuze op en zorg dat dit bij de hand is tijdens de volgende stap.

Stap 3 | Vul het deelnameformulier in

Om het inlevertegoed direct te kunnen verrekenen, hebben we een deelnameformulier ingericht waarop zowel de in te leveren als de nieuw te bestellen producten ingevuld kunnen worden.
> Deelnameformulier

Stap 4 | Oud wordt opgehaald, nieuw gebracht

Wij en onze partners regelen vervolgens de rest. Van het plaatsen van de bestelling, tot het toepassen van de korting en het (op afspraak) ophalen & vervolgens recyclen van jullie ingeruilde rijdend materiaal tot het brengen van jullie nieuwe spullen. Let op ophaal- en levermoment kunnen verschillen.


> Bekijk de uitgebreide actievoorwaarden
(actiebrochure pagina 7)

 

 MEER INFORMATIE

Meer informatie of vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw vraag aan de klantenservice of je adviseur. Volg Heutink kinderopvang op Facebook, Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Neem contact op Meer info