Leesachterstand? Maak gebruik van subsidie!

Geschreven op donderdag 27 augustus 2020

 

Subsidieregeling waarmee je leerlingen extra ondersteuning kunt bieden

De maanden thuisonderwijs als gevolg van het coronavirus hebben bij een aantal leerlingen voor een leerachterstand gezorgd. Misschien ook bij jullie op school? De overheid wil hier iets aan doen en biedt hiervoor een subsidie aan. Omdat het enorm belangrijk is dat leerlingen goed leren lezen, kan de subsidie hier nu voor gebruikt worden.

Zelf je pakket samenstellen

Zwijsen biedt diverse onderdelen waaruit je zelf een pakket kunt samenstellen dat het beste aansluit bij jouw leerlingen. Dit bevat ook veel methodeonafhankelijke onderdelen. Zowel voor technisch als begrijpend lezen. Ze bieden materialen voor leesbevordering zodat leerlingen meer leeskilometers gaan maken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een training op maat waarin jij en je collega's handvatten krijgen om de achterstand in te lopen.

De regeling

Per school kun je voor max 10% (reguliere school) of voor max 20% (scholen met speciale indicatie) van je leerlingen subsidie aanvragen, waarbij je per leerling maximaal € 900 kunt indienen. Je kunt de subsidie aanvragen tussen 18 augustus en 18 september 2020. 

    


> Lees hier alles over het aanbod van Zwijsen


Bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit het aanbod? Vul dan het speciale bestelformulier in en mail deze naar Heutink. Wij zorgen ervoor dat je de materialen zo spoedig mogelijk ontvangt en je kunt beginnen met het wegwerken van de achterstand.

 


MEER INFORMATIE

Meer informatie of vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw
vraag aan de klantenservice of je adviseur. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Neem contact op Meer info