Webinar terugkijken | Onderwijsruimten met 1,5 meter social distancing

Geschreven op woensdag 3 juni 2020

 

1,5 meter proof leesbaarheid en ergonomische zichtlijnen in onderwijsruimten

In het voortgezet onderwijs zijn deze week de scholen weer in aangepaste vorm geopend, voor het mbo, ho en wo is het helaas nog niet zover. Maar of het nu gaat om lokalen die gereed gemaakt moeten worden voor 1,5 meter onderwijs of het faciliteren van onderwijs op afstand, belangrijk hierbij is de zichtbaarheid en de leesbaarheid van de informatie die getoond wordt aan de leerlingen/studenten. Maar hoe kunt u dit garanderen in traditionele lokalen, collegezalen of auditoria? Dat hebben wij gedemonstreerd tijdens het webinar dat plaastvond op 10 juni 2020.

Webinar terugkijken?

Het webinar is gratis terug te kijken! U hoeft alleen maar uw gegevens in te vullen, waarna u een e-mail ontvangt met daarin de terugkijklink. Veel kijkplezier!

> TERUGKIJKEN

Demonstratie van de app van de TU Delft

De TU Delft gebruikt een speciale app (de education spaces configurator) bij het ontwerpen van nieuwe of het herinrichten van onderwijsruimten om zo de onderwijskwaliteit te garanderen. Een belangrijk onderdeel van deze app is de social distancing optimizer. In het webinar gaven Piet van der Zanden (education expert TU Delft) en John van de Laar (inrichtingsspecialist Heutink projectinrichting) een demonstratie van de app van de TU Delft. Tijdens de demonstratie op 10 juni gingen ze in op de combinatie van leesbaarheid, ergonomische zichtlijnen en social distancing in onderwijsruimten. Interessant om terug te kijken voor schooldirecteuren, facilitaire managers van scholen maar ook studenten van pedagogische opleidingen en architecten van onderwijsruimten.  

 

Meer webinars

Naast het webinar op 10 juni hebben wij de afgelopen periode meerdere webinars verzorgd. Wellicht dat er nog andere interessante webinars voor u en/of uw collega's zijn om terug te kijken. Ook het terugkijken van de andere webinars is gratis!

> TERUGKIJKEN ANDERE WEBINARS


MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel uw
vraag aan de klantenservice. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

Mail ons Klantenservice