Probeer de gratis Groove.me Songfestivalspecial uit!

Geschreven op zondag 12 mei 2019

 

Het Eurovise Songfestival staat voor de deur! Ga daarom nu aan de slag met de gratis Groove.me Songfestivalspecial.

Het aftellen naar het Eurovisie Songfestival is officieel begonnen. Deze week (14 mei) gaat het zangspektakel van start en dit jaar is het aan Duncan Laurence de eer om Nederland te vertegenwoordigen. Ter ere van het Eurovisie Songfestival maakte Groove.me een gratis les in het teken van de Nederlandse inzending. Groove.me is een methode Engels, waarbij popmuziek de basis is van alle lessen. Jaarlijks wordt de methode voorzien van gloednieuwe, actuele songs. In de Songfestivalspecial staat Duncan Laurence’s Arcade centraal.

             

Doe ook mee met je hele klas!

De Groove.me Songfestivalspecial bestaat uit één les voor groep 5 t/m 8. In de les zingen de kinderen mee met de song van Duncan Laurence en komen ze meer te weten over de zanger. Ze leren Engelse zinnen om hun mening te geven en oefenen met het begrijpen van video’s van YouTubers. Aan het einde van de les worden de kids uitgedaagd een Engelse oproep te schrijven om Songfestivalkijkers te overtuigen wel of niet op Duncan te stemmen. Bij het Eurovisie Songfestival hoort natuurlijk een winnaar, en daarom wordt de creatiefste en leukste oproep beloond met een Groove.me Songfestivalpakket voor de hele klas. Meedoen kan tot 25 mei 2019.

Uitproberen?

Wil je de Songfestivalspecial graag met je klas uitproberen? Dat kan eenvoudig via Blink Studio, de digitale leeromgeving van Groove.me. De les is gratis beschikbaar voor iedereen. Via de website van Blink vraag je eenvoudig een gratis proefles aan en lees je bovendien alle details over de Special terug. Naast de Songfestivalspecial kun je ook gratis een selectie van de andere Groove.me songs proberen.