Dier doku: een goede aanvulling op de spelletjeskast

Geschreven op donderdag 26 april 2018

 

"Dit spel heeft net even een andere insteek dan andere spellen"

Dier doku bevat verschillende niveau’s. Bovenaan de opdrachtkaarten wordt er d.m.v. rondjes de moeilijkheidsgraad aangegeven. Zo kunnen de kinderen eerst eenvoudig beginnen en als ze het spel onder de knie hebben een moeilijker kaart pakken. Op de kaarten staan leuke dierenplaatjes waardoor het aantrekkelijk is voor kinderen om het te pakken.

Lees de hele recensie

Voor wij-spelen.nl heeft Aletta Geuze Dier doku in haar klas ingezet. Aletta is groepsleerkracht Jonge Kind. Lees de recensie hier.

 

  

Over wij-spelen

Wij-spelen is onderdeel van Wij-leren. De website wij-leren.nl biedt u een onderwijskundige kennisbank gevuld met opinies, achtergronden en nieuwsberichten uit het onderwijs. Gekoppeld hieraan is de website wij-spelen.nl, die zich richt op materialen waarmee kinderen spelend kunnen leren. Elke maand worden er interessante materialen onder de loep genomen en in recensies omschreven.

Meer over Dier doku en soortgelijke ontwikkelingsmaterialen

Dier doku vormt onderdeel van ons merk Educo. Educo biedt kwalitatief hoogstaande materialen voor rekenen, taal en motoriek. En met de Educo apps zijn de vertrouwde producten ook verkrijgbaar in een modern digitaal jasje.


     
Magnetisch ontwerpbord  Spinsorteerpuzzel Telstraatje Watermaatjes