Heutink trainingen blijft in ontwikkeling

Geschreven op woensdag 8 februari 2017

 

Wij blijven ontwikkelen!

Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content. Hieronder ziet u de cursussen die de afgelopen maand gelanceerd zijn.

Maak kennis met STEAM | E-learning

Deze cursus laat u kennismaken met het begrip STEAM. We maken u wegwijs in de onderdelen wetenschap, techniek, science, kunst en cultuur; de zogenaamde STEAM-stroming. Deze module is speciaal ontwikkeld voor onderwijzers.

Module bekijken? Vraag een demo aan

Essentials | Direct Know 

Direct Know is één van onze leeroplossingen waarin kleine stukjes informatie te vinden zijn in de vorm van essentials. In de maand januari zijn onderstaande essentials vernieuwd in de categorie Heutink Academie:

  • Science in de praktijk: een aanpak voor science van het Klokhuis
  • De map Primair Onderwijs: hoe werkt de map Primair Onderwijs van de Heutink Academie
  • Registerleraar: wat is Registerleraar en start in 3 stappen!
  • Wat is een drone?

Essentials bekijken? Vraag een demo aan

Registerleraar | E-learning 

Iedere module in ons aanbod, geschikt voor leerkrachten Primair Onderwijs, wordt ter validatie aangeboden bij Registerleraar. Modules die door ons worden ontwikkeld moeten voldoen aan de criteria gesteld door Registerleraar. Na het volgen van de e-learningmodule en het maken en behalen van de toets ontvangt u een certificaat. Op het behaalde certificaat staat een code die u op registerleraar.nl kunt invullen. Dit betekent dat e-learning via de Heutink Academie (uit de map Primair Onderwijs) voldoet aan de eisen van Registerleraar en daarmee dus geschikt is voor uw professionalisering als leerkracht.

Meer over e-learning en trainingen

Bekijk hier ons gehele aanbod van e-learning. Wilt u meer weten over onze e-learning of andere vormen van training? Neem voor meer informatie contact op via training@heutink.nl of 0548 - 53 66 07.