Kinderrecensie Heutink Techniekset Elektronica

Geschreven op dinsdag 12 juli 2016

 

 

Stoeien met Elektronica

Met de Heutink Elektronicaset wordt het leren van elektronica wel heel erg leuk en makkelijk. De set bestaat uit een stevige kartonnen doos, gevuld met 51 losse elementen waarmee op eenvoudige wijze elektriciteit schema's gemaakt kunnen worden. Bouw met gemak je eigen radio of deurbel of laat een propellor de lucht in vliegen!  Geen losse draadjes, contacten en gepriegel met gereedschap meer maar handige drukklemmen maken deze set eenvoudig klik-en-klaar.

                          
                               

Opdrachtkaarten

Met de bijbehorende opdrachtkaarten kunnen kinderen de schema's gemakkelijk lezen en zelf nabouwen. De set heeft alles in zich om uw kind kennis te laten maken met de verschillende onderdelen binnen Elektronica. Begrippen als geleiding, weerstand, vermogen, geluid en licht worden spelenderwijs snel eigen gemaakt.

Recensie door bright.nl
Wat vonden drie 6-jarigen van deze elektro-set?

Bright.nl is een lifestyle mediamerk over techniek, style en design. Onder leiding van drie 6-jarigen hebben zij de elektronicaset uitvoerig getest en hun bevindingen op bright.nl gedeeld. Lees hier de uitgebreide recensie.

 

Het testteam

 

'Was het een succes? Ja... JA! Het testteam vond de set geweldig. Ze hebben er net zo geconcentreerd mee gespeeld als met hun LEGO. De set zorgde voor samenwerking, gesprekken en onderzoekend leren. (Hij doet het niet! Waarom?) Geen moment was de frustratie zo groot dat ze niet verder wilden. Alleen lege batterijen zijn natuurlijk erg stom.'


'Het beste bewijs kregen we de zaterdagmorgen na de test. Om 6 uur 's morgens zat het blondste testteamlid al een radio in elkaar te fixen.'


      

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Heutink Techniekset Elektronica of deze zelf bestellen? Kijk dan hier.
Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.