Recensie Tastkist

Geschreven op donderdag 26 mei 2016

 

                                            

Op de tast vormen en texturen herkennen en benoemen

De Tastkist is nou een typisch voorbeeld van een degelijk én divers inzetbaar ontwikkelingsmateriaal. De veredelde versie die elke kleuterjuf élk jaar weer maakt is vast ook bij u bekend: de schoenendoos met daarin twee gaten, wie kent hem niet? Voor de kleuterjuf die op zoek is naar een duurzame variant die echt lang mee gaat is er de Tastkist.

Uitgebreide recensie

Voor wij-spelen.nl heeft groepsleerkracht en kindercoach Tineke Verdoes de Tastkist uitgeprobeerd en haar bevindingen met ons gedeeld. Ze zet de verschillende ontwikkelingsgebieden die aan bod komen voor u op een rijtje. Lees hier de recensie.

Wie is wij-spelen.nl?

Wij-spelen is onderdeel van Wij-leren. De website wij-leren.nl biedt u een onderwijskundige kennisbank gevuld met opinies, achtergronden en nieuwsberichten uit het onderwijs. Gekoppeld hieraan is de website wij-spelen.nl, die zich richt op materialen waarmee kinderen spelend kunnen leren. Elke maand worden er interessante materialen onder de loep genomen en in recensies omschreven.

Meer over dit product

Uiteraard is het mogelijk om De Tastkist met uw eigen materialen te gebruiken. Bent u op zoek naar leuke materialen om de Tastkist mee uit te breiden? Bekijk dan onze tips hieronder.

Tastkist 522873
Tastmateriaal 521573
Tweelingen vormen 523285
Tactillo 522818

Meer tips

Bekijk hier meer productrecensies en tips voor het gebruik van verschillende ontwikkelingsmaterialen.