Alles telt Q

Een rekenmethode van uitgeverij ThiemeMeulenhoff voor groep 1 tot en met 8.
Alles telt Q

 • Growth mindset
 • Interactief
 • Eigentijds
 • Formatieve evaluatie
 • Adviesstrategieën
Alles telt Q gaat uit van het meesterschap van jou als leerkracht en van de leerlingen. Door het creëren van succeservaringen en keuzevrijheid leid je alle leerlingen gedifferentieerd naar referentieniveau 1S. De methode sluit aan op alle didactische modellen (EDI, DIM, IGDI ADI), geeft online elaboratieve feedback en besteedt expliciet aandacht aan reflectie, evaluatie en 21st century skills. Met Alles telt Q leg je niet alleen een stevige basiskennis rekenen, maar leer je jouw leerlingen ook zien wat nodig is om een probleem op te lossen. Je laat al jouw leerlingen groeien door de expliciete aandacht voor ieders leerproces - op elk niveau. Ze krijgen inzicht en vertrouwen in hun eigen kunnen en ervaren hoe het is om eigenaar te zijn van hun eigen leerproces.

Alles telt Q


Meer voor rekenen

 • video
  Interactieve video cockpit

  In deze interactieve video geeft ThiemeMeulenhoff een uitgebreid inzicht in de werking van de cockpit, de digitale leerkrachtomgeving. Alles wat je nodig hebt om lessen voor te bereiden, te geven en te reflecteren.

 • podcast
  Podcast Alles telt Q

  Alles wat je wilt weten van Alles telt Q is te beluisteren in deze podcast.

 • materialenlijst
  Additionele materialenlijst

  Werkt jouw school met Alles telt Q, dan vind je hier een overzichtslijst met alle materialen die worden ingezet gekoppeld aan artikelen uit het Heutink assortiment.

 • rekenhandboek
  Het Rekenhandboek

  Alle rekenmaterialen van Heutink handig samengevat in één boek. Of het nu gaat om oefenstof, concreet materiaal, spelmateriaal of ontwikkelingsmateriaal.

Momento gratis dashboard en digitale klassenmap

Momento

Momento helpt!

Start eenvoudig je lessen en doe je wekelijkse overdracht vanuit één omgeving.
Momento vermindert de werk- en tijdsdruk bij leerkrachten door de planning, dagindeling, leerdoelen, lesmateriaal en de leerresultaten op één digitale plek inzichtelijk te maken.
Lees meer

Zelf ervaren

Showrooms

Alle producten op je gemak bekijken.
Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.
Onze showrooms
showrooms