rise and shine

Rise and Shine

Een methode Engels van uitgeverij Pearson voor groep 4 tot en met 8.

 • Engels toepassen in project
 • Wereldburgerschap
 • Spreken, luisteren, lezen en schrijven
 • Coöperatief
 • Gamification

Rise and Shine is een nieuwe methode voor groep 4 tot en met 8. Elk niveau heeft ook z’n eigen personages, die met de leerlingen meegroeien. Leerlingen leren meer dan alleen Engels: ze ontwikkelen 21e-eeuwse vaardigheden en werken aan wereldburgerschapsthema’s, waarin doelgericht gewerkt wordt aan cultureel bewustzijn, empathie voor lokale en mondiale vraagstukken en de ontwikkeling van sociaal-emotionele vaardigheden. In Rise and Shine wordt gebruikgemaakt van de Global Scale of English learning objectives for young learners (GSE). Deze schaal is door Pearson ontwikkeld. Voor zowel luisteren, spreken, lezen als schrijven zijn leerdoelen beschreven, die gerelateerd zijn aan het Europees Referentiekader (ERK). Rise and Shine is ook gerelateerd aan de digitale toets Engels, English Benchmark Young Learners, waarmee je de voortgang van leerlingen op het gebied van alle vaardigheden kunt bijhouden. Zonder nakijkwerk: de opdrachten worden automatisch nagekeken.

Rise and shine


Meer voor engels

 • bekijk film
  Film: Een themafilm van Rise and Shine

  Bij elk hoofdstuk is er een themafilm voor de leerlingen. In deze film maken leerlingen kennis met de woorden die worden behandeld. Uiteraard volledig in het Engels.

 • https://ish.heutink.nl/INTERSHOP/static/BOS/HeutinkNederland-Site/HeutinkNL/HeutinkNederland-HeutinkNL/nl_NL/Entrances/Leren/Engels/FlopboekNL.pdf
  Hoofdstukopbouw van Rise and Shine

  Lees hoe Rise and Shine per hoofdstuk is aangeboden en hoe de leerlingenmaterialen worden ingezet.

Momento gratis dashboard en digitale klassenmap

Momento

Momento helpt!

Start eenvoudig je lessen en doe je wekelijkse overdracht vanuit één omgeving.
Momento vermindert de werk- en tijdsdruk bij leerkrachten door de planning, dagindeling, leerdoelen, lesmateriaal en de leerresultaten op één digitale plek inzichtelijk te maken.
Lees meer

Zelf ervaren

Showrooms

Alle producten op je gemak bekijken.
Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.
Onze showrooms
showrooms