HO inspiratieboek - verblijven - Heutink projectinrichting

Verblijven na inspanning komt ontspanning

Inspiratie voor de onderwijsomgeving.

Ontmoeten en bijpraten in verblijfsruimtes
Naast werken en leren is een school voor haar studenten en docenten ook een plek van ontmoeten, bijpraten én bijkomen van het harde werken. Meerdere keren per dag maken zij de switch van ‘aan’ naar ‘uit’ staan. Ze maken gebruik van verschillende ruimtes en beperken zich daarbij niet tot de collegeruimtes.

Ook de kantine, aula, loungeruimtes, teamkamer, ontvangstruimte en het restaurant worden graag bezocht. Deze gevarieerdheid van gebruik vraagt om een zo multifunctioneel mogelijke inrichting, zodat deze maximaal aansluit bij de wensen, behoeftes en gedragingen van studenten en teamleden binnen het hedendaagse onderwijs.

De inrichting van een ruimte draagt bovendien bij aan het welbevinden van de gebruikers. En dat biedt volop kansen! Lucht, licht, geluid, materiaalgebruik en kleuren... allemaal factoren die van invloed zijn op het welbevinden in de ruimte.

Laat je inspireren door onze gratis whitepapers

Studentenruimtes, personeelsruimtes en ontvangstruimtes.

 • HO inspiratieboek - verblijven - Heutink projectinrichting
  Whitepaper: Studentenruimtes

  Aula's, kantine en andere aantrekkelijke ruimtes voor pauzes, bijeenkomsten en ontmoetingen. Ruimtes voor studenten die zich vaak kenmerken door variaties aan zitmogelijkheden. Benieuwd naar ingerichte studentenruimtes? Vraag het whitepaper aan!

 • HO inspiratieboek - verblijven - Heutink projectinrichting
  Whitepaper: Personeelsruimtes

  Lunchen, overleggen en ontspannen: in de ingerichte personeelsruimtes kan het allemaal. Naast sfeer is functionaliteit ook erg belangrijk. Wil je jouw personeelsruimte(s) inrichten? Laat je inspireren en vraag het whitepaper aan.

 • HO inspiratieboek - verblijven - Heutink projectinrichting
  Whitepaper: Ontvangstruimtes

  Voel je welkom. We hebben diverse ontvangstruimtes ingericht die volledig passen bij de opleidingen van de locatie. Benieuwd naar de voorbeelden van de ingerichte ontvangstruimtes? Download het whitepaper!

Sfeer & sociaal welbevinden

Bewegingsvrijheid, lucht, licht, geluid en materiaalgebruik... allemaal factoren die van invloed zijn op het welbevinden van mensen in een ruimte. De inrichting van een ruimte draagt direct bij aan het welbevinden van de gebruikers.
Meer lezen
HO inspiratieboek - verblijven - Heutink projectinrichting

Inspiratieboek aanvragen

Exemplaar van het inspiratieboek ontvangen?

Ben je benieuwd naar diverse referentieprojecten, ontwikkelingen en tips voor de inrichting van leer- en werkomgevingen voor mbo, hoger onderwijs en universiteiten? Vraag een gratis exemplaar aan!
Aanvragen

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.