HO inspiratieboek

Inspiratieboek

Referentieprojecten, ontwikkelingen en tips voor de inrichting van leer- en werkomgevingen.

Inspiratie voor de onderwijsomgeving
Van uiteenlopende varianten van collegezalen en multifunctionele studieruimtes tot luxe vergaderruimtes, moderne personeelskamers en andere verblijfsruimtes. Maar ook lokalen, kantoor-, praktijk- en andere (onderwijs)ruimtes komen uitgebreid aan bod in het inspiratieboek.

Thema's uit het boek

 • Entrance item - HO inspiratieboek - leren
  Leren

  Van collegezalen tot studieruimtes. Laat je inspireren door de ingerichte ruimtes voor kennisoverdracht en plekken voor projectmatig werken.

 • HO inspiratieboek - werken - Heutink
  Werken

  Zakelijke omgevingen sfeervol ingericht. Bekijk de functionele en inspirerende kantoorruimtes, vergaderplekken en concentratieplekken.

 • HO inspiratieboek - verblijven - Heutink
  Verblijven

  Een school is voor studenten en docenten een plek van ontmoeten, bijpraten én bijkomen. Bekijk de sfeervol ingerichte ontvangstruimtes, studentenruimtes en personeelsruimtes.

 • HO inspiratieboek - praktijk - Heutink
  Praktijk

  Voor praktijkberoepen moet een leeromgeving realistisch, veilig, toekomstbestendig, uitdagend én aantrekkelijk zijn. Ontdek de inrichting van de diverse leeromgevingen voor praktijkonderwijs.

Inspiratieboek aanvragen

Exemplaar van het inspiratieboek ontvangen?

Ben je benieuwd naar diverse referentieprojecten, ontwikkelingen en tips voor de inrichting van leer- en werkomgevingen voor mbo, hoger onderwijs en universiteiten? Vraag een gratis exemplaar aan!
Aanvragen
Over Heutink projectinrichting
Heutink projectinrichting staat voor inrichting gestoeld op visie. We ontwerpen, produceren en leveren meubilair en inrichtingsoplossingen voor onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties. We bieden een brede diversiteit aan stijlen en sferen en draaien naast kwaliteit en betrouwbaar projectmanagement ook onze hand niet om voor maatwerk. Elk project begint met een wens. Die inspireert tot een ontwerp en wordt uiteindelijk vertaald naar de praktijk.
 

Whitepaper: Duurzaam & circulair inrichten

‘Groen’ staat centraal in onze kernwaarden, strategie én ambities
We produceren, selecteren en leveren met zorg en aandacht. Dat doen we al bij de ontwerpfase van materialen en meubels. Een inkijkje hoe we dat doen én met welke materialen en partners.
Aanvragen
HO inspiratieboek - whitepaper duurzaamheid en circulariteit

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.