Loopfiets voor het schoolplein bestellen?

Wanneer kinderen met een loopfietsje over het schoolplein fietsen, is de pauze zo voorbij. Fietsen is niet alleen goed voor de beweging, maar kinderen zijn ook bezig met hun evenwicht en met fictieve verkeerssituaties. Ben je op zoek naar een kinder loopfiets met een wiel, een 3 wiel loopfiets voor peuters of misschien een trio loopvierwieler? Bij Heutink vind je alle soorten rijdend materiaal voor de kinderopvang en basisschool. 

Wil je rijdend materiaal voor privégebruik bestellen? Je kunt ook als particulier bij Heutink terecht. 

Bestel loopfietsen bij Heutink

Een loopfiets voor kinderen op het schoolplein mag niet ontbreken. Fietsen is ontzettend gezond voor een kind. Kinderen zijn in de buitenlucht, zijn in beweging, oefenen hun motoriek en evenwicht. Op deze fietsjes zitten geen trappers. Hierdoor kunnen kinderen vanaf 1 jaar over het schoolplein fietsen.

Loopfietsen voor alle leeftijden

Heutink heeft fietsen in verschillende formaten. Voor kinderen van jonge leeftijd hebben de fietsjes vaak drie- of meer wielen. Hierdoor oefenen zij de motoriek. Wanneer kinderen wat ouder zijn, stappen ze over naar een fiets met twee wielen. Hier oefenen zij ook het evenwicht. Kies gemakkelijk de fiets die past bij verschillende leeftijden. 

  • Peuters: ben je op zoek naar een loopfiets voor 1 jaar? Voor deze leeftijd is een loopfiets driewieler verkrijgbaar. Een loopfiets met 3 wielen zorgt namelijk voor extra stabiliteit. Bij een loopfiets voor 2 jaar hebben de fietsen twee wielen. Hier oefenen de kinderen met motoriek en evenwicht. Deze fietsen hebben ook een lage instap.
  • Kleuters: een loopfiets voor 3 jaar of loopfiets voor 4 jaar oude kinderen is vaak een tweewieler. Hiermee oefenen de jonge kinderen hun evenwicht. Heutink heeft ook looptandems en een duo fiets in het assortiment. Op deze fietsen oefenen de kinderen ook samenwerken. 

Populaire merken voor loopfietsen

Ben je op zoek naar een stevige en oerdegelijke fiets voor de kinderopvang of het basisonderwijs? Het merk Winther staat bekend om fietsen van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, staal. Op deze modellen zullen kinderen dus lang over het schoolplein fietsen. Naast Winther heeft Heutink ook een Puky loopfiets en Chillafish loopfiets in het assortiment. 

Rijdend materiaal voor het schoolplein bestellen bij Heutink

Heutink heeft een groot aanbod rijdend materiaal. Wil je een fiets, driewieler loopfiets of kinderstep kopen? Je kunt bij Heutink terecht voor buitenspeelgoed voor scholen. In het assortiment vind je meer alle rijdend materiaal voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties.