Steppen kopen voor het schoolplein?

Ben je op zoek naar schoolplein speelgoed? Dan is rijdend materiaal onmisbaar. Met een step rijden kinderen het hele schoolplein over. Heutink heeft verschillende soorten steppen zoals een step met 3 wielen, verhoogd stuur of een peuterstep met brede voetplank. Tijdens het steppen oefenen de beginnende steppers de ontwikkeling van het evenwicht.

Het rijdend materiaal geschikt voor de kinderopvang en het basisonderwijs. Wil je voor privégebruik bestellen? Je kunt ook als particulier bij Heutink terecht. 

Steppen bestellen bij Heutink

Heutink heeft een uitgebreid assortiment steppen. Zowel de Winther steps als de Okido steps zijn populair in het onderwijs en zijn van hoge kwaliteit. Deze modellen zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, namelijk metaal. Dit maakt ze erg robuust en zorgt ervoor dat ze jarenlang meegaan. 

Steppen voor kinderen van alle leeftijden

Heutink heeft verschillende opties voor een step voor kinderen van alle leeftijden. De steppen zijn namelijk in verschillende groottes verkrijgbaar. Kies gemakkelijk de step die past bij verschillende leeftijden en lengtes.

  • Step peuter (2 jaar): kies hierbij voor een mini maat. Deze zijn geschikt voor peuters vanaf 2 jaar. Dit is vaak een driewieler step met extra stabiliteit, zoals een 3 wiel step. 
  • Kinderstep (3 jaar en 4 jaar):voor kinderen vanaf 3 jaar is de mini maat vaak de beste optie. Een kinderstep voor 4 jaar zit vaak tussen een mini en midi maat in. 
  • Step oudere kinderen (5 en 6 jaar): Voor een kinderstep voor 5 jaar is een maxi maat beschikbaar. Ben je op zoek naar een kinderstep voor 6 jaar of ouder? Heutink heeft hiervoor steppen met verhoogde sturen in het assortiment. 

Rijdend materiaal voor het schoolplein bestellen bij heutink

Heutink heeft een groot aanbod rijdend materiaal. Wil je een fiets, loopfiets of kinderstep kopen? Je kunt bij Heutink terecht voor buitenspeelgoed voor scholen. In het assortiment vind je meer dan 500 artikelen aan rijdend materiaal voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties.