Kinderdagverblijf De Zeezwaluw Julianadorp

Kinderdagverblijf De Zeezwaluw Julianadorp

Vrij ontwikkelen in een natuurlijke omgeving.

Natuurlijke materialen en organische vormen
Kinderdagverblijf de Zeezwaluw is een locatie die is gevestigd tussen basisschool de Vloedlijn en basisschool de Hofstee in Julianadorp. Samen met de basisscholen wordt er vormgegeven aan de ’doorgaande lijn’. Regelmatig worden samen activiteiten ondernomen. Er is een speel- en ontdektuin aangelegd waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken. Een natuurlijke omgeving waar kinderen zich vrij kunnen ontwikkelen. Kinderdagverblijf De Zeezwaluw heeft een nieuwe inrichting waarbij er gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen en organische vormen.

Een ruimte optimaal benutten
Er is gekozen voor meubilair dat ervoor zorgt dat de ruimte optimaal benut kan worden, zoals de half ronde grondbox op maat van Kids-F. Ook de enkele hoge box zorgt ervoor dat de ruimte optimaal benut wordt op de groep. Voor de baby’s is een rustige omgeving gecreëerd, zonder veel prikkels van de kinderen die op de groep spelen. De ruimte onder de box wordt door kinderen gebruikt als speelruimte, of waar ze zich even kunnen terugtrekken met een boekje of de rust kunnen vinden.

 • Kinderdagverblijf De Zeezwaluw Julianadorp

  Een ronde box zorgt voor praktisch meer ruimte.

 • Kinderdagverblijf De Zeezwaluw Julianadorp

  Een opbergkast en werkplek in één.

 • Kinderdagverblijf De Zeezwaluw Julianadorp

  Een hoge box met een plekje om terug te trekken.

Kinderdagverblijf De Zeezwaluw Julianadorp

Een praktische aankleedtafel

Met een uittrekbare trap én douchekraan.
De toiletten op het kinderdagverblijf zijn voorzien van een aankleedtafel. Deze voldoet aan de gestelde ergonomische eisen binnen de kinderopvang.

Kinderopvang inrichting

Even sparren?

Wij denken graag met je mee!
Laat jouw gegevens achter en ga vrijblijvend met onze inrichtingsspecialisten in gesprek om te sparren over jouw inrichtingsvraagstuk.
Neem contact met mij op


Binnenkijken bij andere kinderopvangorganisaties

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.