Navigation

Sinne IKC Prins Maurits Leeuwarden

Een kleine samenleving waar veel verschillende culturen elkaar ontmoeten.

Sinne IKC Prins Maurits Leeuwarden
Een plek om te leren, te spelen, te dansen, te sporten en om je te ontspannen!
IKC Prins Maurits in Leeuwarden is een multifunctioneel gebouw: hier komen de dagopvang, speelleergroep en buitenschoolse opvang samen. Een centrale plek waar veel verschillende culturen elkaar ontmoeten. Ingericht om samen te leren, te spelen, te dansen, te sporten en om te ontspannen. Deze nieuwbouwlocatie vroeg daarom om een moderne en eigentijdse inrichting met een warm gevoel waarin bewegend leren centraal staat.
 • Sinne IKC Prins Maurits Leeuwarden
 • Sinne IKC Prins Maurits Leeuwarden
 • Sinne IKC Prins Maurits Leeuwarden
 • Sinne IKC Prins Maurits Leeuwarden
Sinne IKC Prins Maurits Leeuwarden

Vrolijke boel

De kleuren en materialen zorgen voor een gezellige en vrolijk boel in de kinderopvang.

Een inrichting op maat gemaakt
Het startpunt was het al bestaande kleurenpallet van IKC Prins Maurits. Hierop is de hele inrichting gebaseerd. De houtkleuren zijn gecombineerd met wit, lichtblauw en roze. Door de vloerkleden is er een warme uitstraling gecreëerd. Naast de moderne en warme kleurencombinatie, maken de maatwerkitems deze inrichting compleet. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verplaatsbaar en/of multifunctioneel meubilair. Kinderen kunnen niet alleen in de themahuisjes, of op het podium op ontdekkingstocht, ook de voelrups is een heel mooi item waar de kinderen dol op zijn.
Sinne IKC Prins Maurits Leeuwarden

Speelhoek

Een speelhoek voor de allerkleinsten en een multifunctionele opbergkast, die ook gebruikt wordt om even lekker te relaxen!

Op ontdekkingstocht op het podium

Een musthave: een verrijdbaar podium.
Om op te spelen, te zitten en om een act op te voeren. Kinderen raken er nooit op uitgekeken!
Sinne IKC Prins Maurits Leeuwarden
Sinne IKC Prins Maurits Leeuwarden

De natuur naar binnen

Een lichte, open en moderne uitstraling.
Er zijn groene accenten gebruikt, om zo ook de connectie met buiten en de natuur te behouden. Dit hebben ze al toegepast door de vele ramen in het pand. De visual op het grote raam maakt het helemaal af, een mooie groene eyecatcher!

Meer te weten komen over dit project?
Ben je benieuwd naar meer informatie over dit specifieke inrichtingsvoorbeeld? Over waarom voor bepaalde meubels, materialen en kleuren is gekozen? En hoe de wens van deze organisatie is vertaald naar een inrichting gestoeld op hun visie? Vraag het de inrichtingsspecialisten van Heutink! Zij vertellen je er graag meer over. Ze zijn er ook voor al je andere inrichtingsvragen. Bel met ze, ontmoet ze in één van onze showrooms of nodig ze uit bij jou op locatie.
> Maak een afspraak

Binnenkijken bij andere kinderopvangorganisaties

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.