Kindcentrum Stoombol Alkmaar

Prachtig monumentaal pand met een knusse en warme sfeer.

Stoombol Alkmaar

Opvang op maat
Kindercentrum Stoombol is gevestigd in hartje Alkmaar aan de Snaarmanslaan in het monumentale pand van basisschool Bello. Stoombol biedt naast dagopvang, ook peuteropvang en buitenschoolse opvang. Een prachtig karakteristiek gebouw met een knusse en warme sfeer. De sfeer die dit monumentale pand met zich mee brengt, door de hoge wanden en enorme raampartijen, is doorvertaald naar de inrichting van het kindcentrum.

 • Kindercentrum Stoombol Alkmaar
 • Kindercentrum Stoombol Alkmaar
 • Kindercentrum Stoombol Alkmaar
 • Kindercentrum Stoombol Alkmaar

De herkenbare paarse ”Rollebol” kleur is op een subtiele manier in de ruimtes verwerkt. Zo zijn in alle ruimtes de tussenbladen van de ergotafels voorzien van een paars klapblad en zijn de matten in de halfronde grondbox in dezelfde kleurtint geproduceerd. De paarse banken komen voor op alle locaties van de Rollebol en zijn dan ook een herkenbare eyecatcher. Boven de tafels hangen prachtige lampen. Alles bij elkaar zorgt dit voor een sfeervolle, lichte, moderne en rustige inrichting.

Kindercentrum Stoombol Alkmaar

Een herkenbare eyecatcher

Spelen met huisstijlkleuren.
De paarse ”Rollebol” kleur die terugkomt in al het meubilair zorgt voor eenheid en verbindt op die manier alle ruimtes met elkaar.

Kinderopvang inrichting

Even sparren?

Wij denken graag met je mee!
Laat jouw gegevens achter en ga vrijblijvend met onze inrichtingsspecialisten in gesprek om te sparren over jouw inrichtingsvraagstuk.
Neem contact met mij opBinnenkijken bij andere kinderopvangorganisaties

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.