huismerk

Heutink huismerk

Een maatschappelijk verantwoord label dat garant staat voor sterke producten met scherpe prijzen.

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Kwaliteitslabel
  • Breed scala aan producten

Sterke producten met scherpe prijzen
Het Heutink-assortiment is zorgvuldig opgebouwd uit een breed scala aan producten van allerlei merken. Ieder mens is anders en ieder heeft z’n eigen voorkeuren. Bij Heutink is er voor iedere behoefte een eigen merk. Allemaal met de kwaliteit die je van ons mag verwachten en stuk voor stuk sterke merken.

Maatschappelijk verantwoord
Daar waar we in het aanbod van deze merken niet kunnen vinden wat we zoeken, omdat bijvoorbeeld de prijs-kwaliteitverhouding niet reëel is, maken we het zelf. Dit doen we onder ons eigen, maatschappelijk verantwoorde Heutink-label.

Kwaliteitslabel
We plakken dit label uiteraard niet zomaar overal op. Alleen die producten die onze kritische tests doorstaan mogen door het leven met het Heutink-label. Een label dat garant staat voor sterke producten met scherpe prijzen. Met producten die hun mannetje staan tegenover de A-merken. U vindt de meeste van onze Heutink-merkproducten in de categorie verbruiksmateriaal.

Producten waar we achter staan
Ons Heutink-label kent een breed scala aan producten. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment kantoorartikelen en schoolbenodigdheden die ons label dragen. Ook onderdeel van onze huismerklijn: een serie mooi, praktisch en betaalbaar meubilair.


Hardlopers met het Heutink-label.


kantoor

Huismerklijn kantoormeubilair

Ons Heutink-label kent een breed scala aan producten, waaronder ook kantoormeubilair.
Stuk voor stuk solide meubels, ontstaan vanuit de wens voor een compleet aanbod aan kwalitatieve, ergonomische en betaalbare werk-, overleg- en opbergoplossingen.
Bekijk & lees meer