Diplomapapier bestellen bij Heutink voortgezet

Diplomapapier

Voor leerlingen het meest belangrijke papier van hun opleiding: het diploma.

 • Mooi & uniek papier
 • Voldoet aan eisen Ministerie OCW
 • Mogelijk in eigen huisstijl
 • Betrouwbare echtheidskenmerken
 • Fraudebestendig

Voor een school noodzakelijk, maar niet iets waar je dagelijks mee te maken krijgt. Wat is de juiste weg om te bewandelen en bij wie kun je daarvoor het beste terecht? We maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Ook voor waardepapieren kun je terecht bij jouw vertrouwde schoolleverancier. Op deze manier weet je zeker dat alles 100% voldoet aan de eisengesteld door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Heutink Grafimedia is er voor alle goedgekeurde waardepapieren!

Over Heutink Grafimedia

Heutink Grafimedia is een allround drukkerij. We verzorgen dagelijks drukwerk voor scholen in heel Nederland. Van flyer tot schoolgids en van briefpapier tot poster, maar ook promo- en signingproductie. Met of zonder professioneel ontwerp en gepersonaliseerd of niet. We maken het allemaal met de grootst mogelijke zorg en tegen concurrerende prijzen. Hierbij staan we garant voor korte lijnen en levertijden, snelle offertes en een correcte levering. We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden.

Meer informatie?
Neem direct contact met ons op via 0548-522260 of info@heutink-grafimedia.nl.

 • echtheid diplomapapier
  Eisen aan waardepapieren

  Voor diploma’s, certificaten en cijferlijsten geldt dat deze moeten voldoen aan specifieke eisen. Deze ’veiligheidseisen papier waardedocumenten’ staan beschreven in de Regeling modeldiploma VO, die is vastgesteld door het Ministerie van OCW. Wij bieden een uitgebreid pakket aan waardepapieren die 100% voldoen aan de veiligheidseisen van de regeling.

 • diplomapapier
  Standaard of in eigen huisstijl

  Waardepapier kan als standaardpapier worden aangeschaft of worden voorzien van de huisstijl van jouw school. Bij maatwerk kan zowel in de druk als bij de echtheidskenmerken rekening worden gehouden met specifieke wensen. Zo kan er gebruik gemaakt worden van holografische folie en kan de preeg (reliëfopdruk) ieder willekeurig beeld of wapen zijn. Jouw logo kan ook op het waardepapier worden afgebeeld en ook eigen kleuren behoren tot de mogelijkheden.

Voorbeelden van mogelijkheden

 • Logo & preeg op proefwerkpapier bij Heutink voortgezet
  Logo & preeg
 • Waarmerkzegel diplomapapier bij Heutink voortgezet
  Waarmerkzegel
 • In eigen huisstijl & kleuren diplomapapier bij Heutink voortgezet
  In eigen huisstijl & kleuren

Bestel eenvoudig en snel het juiste diplomapapier

Heutink levert naar volle tevredenheid al jaren dit belangrijke waardepapier, dat voldoet aan alle benodigde eisen. Meer weten over onze drukwerkmogelijkheden? Neem contact met ons op.