Proefwerk- & examenpapier bestellen bij Heutink voortgezet

Proefwerk- & examenpapier

Tijdens proefwerken en examens willen leerlingen zich maar op één ding richten: de juiste antwoorden op papier.

Voor een school is proefwerk- en examenpapier noodzakelijk, maar niet iets waar je dagelijks mee te maken krijgt. Wat is de juiste weg om te bewandelen en bij wie kun je daarvoor het beste terecht? We maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Ook voor proefwerk- en examenpapier kun je terecht bij jouw vertrouwde schoolleverancier; Heutink Grafimedia is er voor al het schooldrukwerk.

Over Heutink Grafimedia

Heutink Grafimedia is een allround drukkerij. We verzorgen dagelijks drukwerk voor scholen in heel Nederland. Van flyer tot schoolgids en van briefpapier tot poster, maar ook promo- en signingproductie. Met of zonder professioneel ontwerp en gepersonaliseerd of niet. We maken het allemaal met de grootst mogelijke zorg en tegen concurrerende prijzen. Hierbij staan we garant voor korte lijnen en levertijden, snelle offertes en een correcte levering. We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden.

  • Proefwerk- en examenpapier in allerlei soorten en maten bij Heutink voortgezet
    In allerlei soorten en maten

    Met de speciale rotatiedrukpersen zijn we in staat om proefwerk- en examenpapier in allerlei soorten en maten te drukken. Gelijnd of geruit, blauw of een andere kleur, enkel, dubbel of in blokvorm; alles is mogelijk. Gedrukt op 70 grams hout- en chloorvrij beter schrijfpapier.

  • Zelf kiezen of je gaat voor standaard of maatwerk bedrukking van proefwerk- en examenpapier bij Heutink voortgezet
    Zelf kiezen of je gaat voor standaard of maatwerk bedrukking

    Wij hebben een standaard serie proefwerk- en examenpapier met schoolnaam, waarbij verschillende mogelijkheden zijn. De onderdelen van deze standaard serie vind je op deze pagina. Naast deze standaard serie bieden we ook maatwerk schoolpapieren. Jouw eigen proefwerkpapier, precies zoals je het wilt. In jouw eigen kleuren, liniering en formaat. Met de opdruk die past bij jouw school: jouw schoolpapieren in een vertrouwd jasje. We maken het graag voor jou.

Standaard serie proefwerk- & examenpapier

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op via 0548-522260 of info@heutink-grafimedia.nl. Je kunt ook hier je gegevens achterlaten, dan wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.