Blink Wereld Geïntegreerd

Ontdek de wereld
Blink - Geïntegreerd

  • Heldere structuur
  • Werken aan kennis en vaardigheden
  • Aansprekende thema's
  • Altijd actueel
  • Kerndoeldekkend

Kinderen willen het onbekende ontdekken. Ze zijn verwonderd over nieuwe werelden die voor ze opengaan. Blink Wereld helpt leerkrachten die aangeboren nieuwsgierigheid te gebruiken en de onderzoeker in de leerlingen wakker te maken. Met Blink Wereld werk je in groep 1 tot en met 8 aan kennis, vaardigheden en houding. Leerlingen leren om zelf na te denken en zelf de wereld om zich heen te ervaren en ontdekken. Zo vergroten ze actief hun kennis.

In het geïntegreerde lesmateriaal zorgt Blink ervoor dat de wereld geen grenzen heeft. Dat op basis van thema’s de verschillende vakken op een logische manier aan bod komen. En dat de leerkracht door de heldere structuur altijd het overzicht houdt.

Hoe zorg je ervoor dat leerlingen zelf een goede onderzoeksvraag formuleren? Dat ze leren wat ze moeten leren? Een andere methode vraagt andere leerkrachtvaardigheden. We ondersteunen scholen dan ook graag met een implementatiebijeenkomst.

Blink Wereld Geïntegreerd


Momento gratis dashboard en digitale klassenmap

Momento

Momento helpt!

Start eenvoudig je lessen en doe je wekelijkse overdracht vanuit één omgeving.
Momento vermindert de werk- en tijdsdruk bij leerkrachten door de planning, dagindeling, leerdoelen, lesmateriaal en de leerresultaten op één digitale plek inzichtelijk te maken.
Lees meer

Zelf ervaren

Showrooms

Alle producten op je gemak bekijken.
Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.
Onze showrooms
showrooms