Blink Wereld Natuur & Techniek

Ontdek de wereld
Blink Wereld - Natuur & Techniek

  • Heldere structuur
  • Werken aan kennis en vaardigheden
  • Aansprekende thema's
  • Altijd actueel
  • Kerndoeldekkend

Hoe kun je een tornado maken? Hoe erg is het wanneer jouw favoriete dier uitsterft? Hoe kun je veilig een stroomdraad aanraken? Blink Wereld – natuur en techniek laat kinderen stap voor stap de wereld ontdekken en verandert de manier waarop ze naar die wereld lijken. Met prachtige foto’s, grappige filmpjes en uiteraard proefjes en onderzoekjes.

Blink Wereld – natuur en techniek helpt leerkrachten de aangeboren nieuwsgierigheid te gebruiken en de onderzoeker in de leerlingen wakker te maken. Met Blink Wereld werk je aan kennis, vaardigheden en houding. Leerlingen leren om zelf na te denken en zelf de wereld om zich heen te ervaren en ontdekken. Zo vergroten ze actief hun kennis.

Blink Wereld – natuur en techniek is samen met Blink Wereld – aardrijkskunde en Blink Wereld – geschiedenis onderdeel van het vakgerichte aanbod van Blink Wereld. Je kunt de methodes los bestellen, maar ze versterken elkaar ook.

Blink Wereld Natuur & Techniek


Momento gratis dashboard en digitale klassenmap

Momento

Momento helpt!

Start eenvoudig je lessen en doe je wekelijkse overdracht vanuit één omgeving.
Momento vermindert de werk- en tijdsdruk bij leerkrachten door de planning, dagindeling, leerdoelen, lesmateriaal en de leerresultaten op één digitale plek inzichtelijk te maken.
Lees meer

Zelf ervaren

Showrooms

Alle producten op je gemak bekijken.
Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.
Onze showrooms
showrooms