Blink Wereld Geschiedenis

Ontdek de wereld
Blink Wereld - Geschiedenis

  • Heldere structuur
  • Werken aan kennis en vaardigheden
  • Aansprekende thema's
  • Altijd actueel
  • Kerndoeldekkend

De spannende verhalen die je als leerkracht zelf voorleest of vertelt. Indringende beelden op het digibord. Muziek, stemmen en geluiden. Met Blink Wereld – geschiedenis breng je geschiedenis dichtbij. Je geeft je leerlingen een historische sensatie en helpt ze om zich te verplaatsen in een andere tijd. Alsof Floris de Vijfde gisteren nog in zijn Muiderslot gevangen zit.

Blink Wereld – geschiedenis helpt leerkrachten de aangeboren nieuwsgierigheid te gebruiken en de onderzoeker in de leerlingen wakker te maken. Met Blink Wereld werk je aan kennis, vaardigheden en houding. Leerlingen leren om zelf na te denken en zelf de wereld om zich heen te ervaren en ontdekken. Zo vergroten ze actief hun kennis.

Blink Wereld – geschiedenis is samen met Blink Wereld – aardrijkskunde en Blink Wereld – natuur en techniek onderdeel van het vakgerichte aanbod van Blink Wereld. Je kunt de methodes los bestellen, maar ze versterken elkaar ook.

**Blink Wereld Geschiedenis**


Momento gratis dashboard en digitale klassenmap

Momento

Momento helpt!

Start eenvoudig je lessen en doe je wekelijkse overdracht vanuit één omgeving.
Momento vermindert de werk- en tijdsdruk bij leerkrachten door de planning, dagindeling, leerdoelen, lesmateriaal en de leerresultaten op één digitale plek inzichtelijk te maken.
Lees meer

Zelf ervaren

Showrooms

Alle producten op je gemak bekijken.
Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.
Onze showrooms
showrooms