Stepping Stones Junior

Stepping Stones Junior

Een methode Engels van uitgeverij Noordhoff voor groep 1 tot en met 8.

 • Eenvoudig en stapsgewijs lesgeven
 • Spreken & horen = leren
 • Activerende didactiek
 • Perfecte aansluiting op VO
 • Flexibel starten

It all starts with Stepping Stones Junior! Je leerlingen leren ‘echt’ Engels op een effectieve én leuke manier. Stepping Stones Junior staat voor activerende didactiek, serieus vroeg vreemdetalenonderwijs en praktische ondersteuning bij het geven van je Engelse lessen. De methode is geschikt voor groep 1 t/m 8 en je kunt ieder jaar instromen.

Je goed in het Engels kunnen redden is belangrijker dan ooit. Tot het negende jaar leren kinderen het makkelijkst een vreemde taal, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Met activerende en enthousiasmerende werkvormen en door veel te communiceren. Stepping Stones Junior bied je alle handvatten en materialen om goede én motiverende lessen Engels te geven.

Stepping Stones Junior sluit aan op Stepping Stones uit het voortgezet onderwijs. Dit zorgt voor een soepele doorstroom. Met herkenbare methodiek, uitgebreide woordenschat en zelfvertrouwen in het communiceren in een andere taal.

Stepping Stones Junior


Meer voor Engels

 • Whitepaper: Wanneer start je met Engels in het basisonderwijs
  Whitepaper: Wanneer start je met Engels in het basisonderwijs

  Veel scholen vragen zich af wanneer kan er het beste gestart worden met Engels in de basisschool. Welke groep is het meest geschikt hiervoor? In deze whitepaper geeft Noordhoff meer inzicht in hun visie hierop.

 • Maak kennis met Stepping Stones Junior
  Maak kennis met Stepping Stones Junior

  In deze kennismakingsfilm worden de belangrijkste pijlers van Stepping Stones Junior toegelicht. Alle ins en outs die je over de methode wilt weten, zie je in deze film.

 • Whitepaper CLIL in het basisonderwijs
  Whitepaper CLIL in het basisonderwijs

  In Stepping Stones Junior is er in elke thema een CLIL (Content and Language Integrated Learning) les beschikbaar. Wat houdt dit nu precies in, wat zijn de voordelen van CLIL lessen en wat heeft dit voor gevolgen voor het lesgeven hiermee? Dat lees je in deze whitepaper.

Momento gratis dashboard en digitale klassenmap

Momento

Momento helpt!

Start eenvoudig je lessen en doe je wekelijkse overdracht vanuit één omgeving.
Momento vermindert de werk- en tijdsdruk bij leerkrachten door de planning, dagindeling, leerdoelen, lesmateriaal en de leerresultaten op één digitale plek inzichtelijk te maken.
Lees meer

Zelf ervaren

Showrooms

Alle producten op je gemak bekijken.
Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.
Onze showrooms
Showrooms