Blink Engels

Beleef de kracht van real-life Engels
Blink Engels

  • Uitdaging op eigen niveau
  • Actuele (pop)muziek
  • Soepele Engels les
  • Elk jaar nieuwe songs

Popmuziek brengt leerlingen letterlijk in beweging. Daarom gebruikt Blink de populairste songs van het moment als basis voor Blink Engels. Muziek brengt leerlingen in beweging. Het helpt ze over de drempel zodat ze durven praten en schrijven in een nieuwe taal.

Blink Engels voor het basisonderwijs (ook bekend als Groove.me) is geschikt voor groep 1 t/m 8. Alle vaardigheden komen aan bod: luisteren, lezen, spreken en schrijven. Met Blink Engels differentieer je gemakkelijk. Hierdoor kunnen kinderen van verschillende niveaus het meeste uit de lessen halen.

Blink kiest jaarlijks nieuwe songs. Samen met leerlingen en leerkrachten. Want zij weten natuurlijk het beste welke liedjes leuk zijn en welke niet. Bij elke song kijkt Blink wat de beste invalshoek is voor de les: de artiest, de songtekst of de videoclip. Dit wordt gekoppeld aan leerdoelen. Leerlingen oefenen op verschillende manieren met de nieuwe woorden en zinnen waarbij alle vaardigheden aan bod komen.

 

Blink Engels


Momento gratis dashboard en digitale klassenmap

Momento

Momento helpt!

Start eenvoudig je lessen en doe je wekelijkse overdracht vanuit één omgeving.
Momento vermindert de werk- en tijdsdruk bij leerkrachten door de planning, dagindeling, leerdoelen, lesmateriaal en de leerresultaten op één digitale plek inzichtelijk te maken.
Lees meer

Zelf ervaren

Showrooms

Alle producten op je gemak bekijken.
Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.
Onze showrooms
showrooms