HO inspiratieboek - werken - Heutink projectinrichting

Werken zakelijke omgevingen sfeervol ingericht

Inspiratie voor de onderwijsomgeving.

Administratie, communicatie en concentratie
Naast het verzorgen van colleges horen administratieve werkzaamheden, overleggen en voorbereidende en evaluerende werkzaamheden ook tot het takenpakket van docenten in het middelbaar en hoger onderwijs en op universiteiten. Daarbij is concentratie een belangrijke factor. In de praktijk resulteert dit vaak in een kantoorruimte met werkplekken voor de administratie, vergaderruimtes om te overleggen met collega’s én plekken voor geconcentreerd werken. Op veel scholen is er ruimtegebrek, maar de behoefte om te voorzien in deze functionaliteiten in het onderwijs wordt steeds groter. Daarom kiezen we steeds meer voor efficiënt ingerichte kantoorruimtes met flexibel meubilair, inspirerende vergaderplekken en zelfs multifunctionele pods om te bellen en geconcentreerd te werken.

Laat je inspireren door onze gratis whitepapers

Kantoorruimtes, vergaderruimtes en concentratieplekken

 • HO inspiratieboek - werken - Heutink projectinrichting
  Whitepaper: Kantoorruimtes

  Kantoorruimtes worden steeds vaker efficiënt ingericht met flexibel meubilair vanwege ruimtegebrek. Wil je voorbeelden van door Heutink gerealiseerd kantoorruimtes bekijken? Vraag dan het whitepaper aan!

 • HO inspiratieboek - werken - Heutink projectinrichting
  Whitepaper: Vergaderruimtes

  Een vergaderruimte biedt niet alleen een plek voor overleg en evaluatie met collega’s, maar moet ook een ondersteunde factor zijn. Benieuwd naar voorbeelden van ingerichte vergaderruimtes? Bekijk ze in het whitepaper!

 • HO inspiratieboek - werken - Heutink projectinrichting
  Whitepaper: Concentratieplekken

  Geconcentreerd werken, digitaal lesgeven of in alle rust telefoneren? We hebben diverse plekken ingericht waar docenten zich kunnen focussen. Meer weten over ingerichte concentratieplekken? Vraag het whitepaper aan en laat je inspireren!

Inspiratieboek aanvragen

Exemplaar van het inspiratieboek ontvangen?

Ben je benieuwd naar diverse referentieprojecten, ontwikkelingen en tips voor de inrichting van leer- en werkomgevingen voor mbo, hoger onderwijs en universiteiten? Vraag een gratis exemplaar aan!
Aanvragen

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.