HO Inspiratieboek – Praktijk - Heutink

Praktijk realistische leeromgevingen voor praktijkberoepen

Inspiratie voor de onderwijsomgeving

Voorbereiden op de praktijk in veilige en uitdagende omgevingen
Het ultieme doel bij de inrichting van een leeromgeving voor praktijkonderwijs is het creëren van een veilige, toekomstbestendige, uitdagende en aantrekkelijke oefenomgeving. Eentje die op alle vlakken voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. En of het nu gaat om het opleiden van bijvoorbeeld koks, technici of timmerlieden, de combinatie van inrichting, faciliteiten en beleving bootsen idealiter een zo realistisch mogelijke praktijkomgeving na.

HO Inspiratieboek – Praktijk - Heutink

Whitepaper: Praktijkruimtes

Laat je inspireren door het gratis whitepaper
Van een volledig ingericht studentenrestaurant tot de welbekende lascabines en installatiebordessen; in deze whitepaper vind je een greep uit praktijkruimtes voor de verschillende werkvelden. Met zelfs een hangar met vliegtuigen!
Aanvragen

Handhavers ondervragen kroegbaas

Op deze school zijn er praktijkruimtes voor studenten van de opleidingen Veilig & Beschermd.
Hier zien we twee handhavers in opleiding, die in een realistische setting een praktijkopdracht uitvoeren; zij vragen een kroegbaas naar een incident in zijn kroeg.
HO Inspiratieboek – Praktijk - Heutink

Inspiratieboek aanvragen

Exemplaar van het inspiratieboek ontvangen?

Ben je benieuwd naar diverse referentieprojecten, ontwikkelingen en tips voor de inrichting van leer- en werkomgevingen voor mbo, hoger onderwijs en universiteiten? Vraag een gratis exemplaar aan!
Aanvragen

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.