De makers van Heutink

Eigen productielocatie, vakmensen en interieurarchitecten.

stoffen en kleuren waaier

 • Hoogste kwaliteitseisen
 • Innovatie, modern en ambacht
 • Efficiënt productieproces
 • Snel schakelen
 • Gemaakt met liefde

Bij Heutink geloven we dat góed maatwerk staat of valt met de juiste combinatie van drie factoren die samen bepalend zijn voor de mate van kwaliteit en daarmee het succes van maatwerk meubilair: materialen, machines en makers.

 • Een goed meubel start met de juiste materialen
  Materialen & machines

  Een goed meubel start met de juiste materialen (grondstoffen). Naast voorkeuren, zoals kleur en materiaalsoort, zijn ook kwaliteit en duurzaamheid van belang. Om van mooie materialen goede meubels te maken die voldoen aan alle specifieke wensen en eisen zoals gebruiksgemak, levensduur en comfort, zijn de juiste machines nodig die het materiaal met respect ’behandelen’.

 • Eigen productielocatie
  Eigen productielocatie

  De machines staan in onze eigen productielocatie, waar we een machinepark hebben waar je u tegen zegt. Daar werken we met enorm veel verschillende materialen die we milieuvriendelijk en met zorg inkopen. En als er toch iets blijkt te zijn dat we thuis niet kunnen, dan schakelen we een van onze betrouwbare partners in.

 • het productproces van maatwerk meubels
  Makers

  En last but not least: materialen en makers zijn weinig waard zonder de juiste mensen die er mee werken. Het derde, cruciale onderdeel in het productproces van maatwerk meubels is dan ook de makers: de vakmannen en -vrouwen die met zorg en aandacht aan het werk gaan met de materialen en de machines. Ervaren, professionele, nauwkeurige en bovenal gepassioneerde vakmensen zijn het kersje op de maatwerk-taart.

 • een eigen designstudio met interieurarchitecten en werken daarnaast ook graag en veel samen met externe interieurarchitecten
  Samen met interieurarchitecten

  We beschikken over een eigen designstudio met interieurarchitecten en werken daarnaast ook graag en veel samen met externe interieurarchitecten. De architect richt zich voornamelijk op sfeer, beleving en inspiratie, onze projectadviseurs letten daarnaast goed op functionaliteit en budget. Samen vormen zij een ijzersterke combinatie en zijn we in staat elk inrichtingsvraagstuk naar de wensen en eisen van een organisatie te ontwerpen.

Het mooie van maatwerk

Maatwerk is er voor wanneer standaard meubilair niet volstaat, niet past of gewoon niet aan uw wensen voldoet.

Boskoop coenecoop college inrichting

Maatwerk past precies

Maatwerk is heel geschikt om de ruimte optimaal te benutten.
Daarnaast wordt maatwerk veel toegepast voor het neerzetten van een duidelijke identiteit doorvertaald naar de inrichting.
Lees meer

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboek
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • inspirerend
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.

Meer informatie over maatwerk

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam.

 • service
  Service & support

  Alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.