ROC van Amsterdam Noord

Van niets tot een compacte, efficiënte en functionele docentenkamer.

ROC van Amsterdam Noord

Inspirerende werkplek
Ooit was het een galmende, nietszeggende ruimte die de verbinding vormde tussen in- en uitgangen. Tegenwoordig is diezelfde ruimte een inspirerende werkplek voor Projectbureau Triple-M (Multi Media Makers). Hoe? Door de toegangsdeur te verplaatsen naar de linkerzijde van de ingang, waardoor een routing in de ruimte naar de achterliggende pantry en garderobe is ontstaan.

Uitstekend gebruik van de ruimte
De ruimte is optimaal benut. De lege smalle gang naast de docentenkamer is getransformeerd tot sfeervolle, functionele ruimte. De docenten kunnen hier nu hun jas ophangen en een kopje koffie pakken. De akoestische voorzetwand, die is geplaatst tegen de betonnen zijwand, biedt extra ruimte dankzij de inbouwkast.

Rustgevende atmosfeer
De unieke mat antraciete bureaubladen gecombineerd met de kleuren van de wandbekleden en vloerbedekking creëren een rustgevende atmosfeer. Daarnaast dragen ze bij aan een fijne akoestiek.

 • ROC van Amsterdam Noord
 • ROC van Amsterdam Noord
 • ROC van Amsterdam Noord
 • ROC van Amsterdam Noord

ROC van Amsterdam Noord

Privacy door de glazen tussenwand

Het is natuurlijk een mooie ruimte om langs te lopen. De bestickering op de glazen tussenwand creëert een zekere vorm van privacy.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.