Aeres MBO Nijkerk

Robuust, natuurlijk en puur. De ‘groene’ uitstraling sluit perfect aan bij de voornamelijk agrarische opleidingen op deze school.

Aeres MBO Nijkerk 1

Aula met oog voor de natuur
In deze aula kozen we voor drie niveaus van zitten: laag en informeel op de treinbanken en poefjes, standaard aan de verrijdbare tafels met reguliere stoelen en hoog en actief aan de hoge tafels met barkrukken. Deze verschillende zitoplossingen in combinatie met de massief houten tafelbladen en het kleurgebruik zorgen voor een volwassen uitstraling.

Aeres MBO Nijkerk 2

Groene uitstraling

Op het Aeres MBO in Nijkerk zitten veelal agrarische opleidingen waardoor er is gekozen voor het gebruik van groen. De kleur is onder meer terug te vinden in de zitplaatsen, planten en wanddecoratie.

Genoeg zitruimte

 • Aeres MBO Nijkerk - item 1
 • Aeres MBO Nijkerk - item 2
 • Aeres MBO Nijkerk - item 3
 • Aeres MBO Nijkerk - item 4

Robuuste tafels

De tafelbladen, die studentproof zijn, passen bij de ‘groene’ uitstraling van de veelal agrarische opleidingen op deze locatie.
De las- en schuurvlakken van de tafelframes zijn nog goed zichtbaar door de blank gelakte uitvoering. Deze industriële look geeft een mooie robuuste, pure uitstraling.
Aeres MBO Nijkerk 5

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.