Haags Montessori Lyceum collegezalen

Twee efficiënt ingerichte collegezalen voor deze school in Den Haag.

Haags Montessori Lyceum - Heutink

Op twee verschillende locaties van deze school richtten we een collegezaal in. De belangrijkste wens was om zalen te creëren met zoveel mogelijk zitplekken. We kozen daarom voor een efficiënte indeling van beide collegezalen, wat geresulteerd heeft in een ruimte van 64 en een ruimte van 36 plaatsen.

Haags Montessori Lyceum - Heutink

De vele zitplaatsen bieden meerdere voordelen

Door de vele zitplaatsen, kan de school bijvoorbeeld situaties testen waarbij er aan twee klassen tegelijkertijd college wordt gegeven.
Hierdoor ontstaat er verder in de school meer ruimte voor overleg in kleinere groepen. Ook wordt hiermee ingespeeld op de hoorcolleges uit het vervolgonderwijs. Ook is de ruimte ideaal voor een voorlichtingsavond.

Handig & studentproof

De strakke collegezalen hebben inklapbare tafelbladen en een stroompunt per werkplek.
De stoelen zijn van hout; een bewuste keuze omdat houten stoelen in het dagelijks gebruik van studenten doorgaans langer meegaan dan bijvoorbeeld gestoffeerde stoelen.
Haags Montessori Lyceum - Heutink

De inklapbare tafelbladen worden opgevangen door een softclose-systeem, waardoor het geluid van het inklappen van de bladen aan het einde van het college enorm meevalt.

Haags Montessori Lyceum

 • Haags Montessori Lyceum - Heutink
 • Haags Montessori Lyceum - Heutink
 • Haags Montessori Lyceum - Heutink
 • Haags Montessori Lyceum - Heutink

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.