Bestel het ontwikkelingsmateriaal van Educo bij Heutink

  Educo is het eigen merk van Heutink. Het doel van de educatieve leermaterialen is het combineren van de hands-on-mentaliteit met leren. De materialen zijn daarom gekoppeld aan de leerdoelen van het onderwijs. De producten zijn gemaakt voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

  De leermaterialen zijn geschikt voor de kinderopvang en het primair onderwijs. Wil je de producten voor privégebruik bestellen? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

  Educatief speelgoed

  Educo ontwikkelingsmateriaal helpt kinderen spelenderwijs en hands-on te leren. Voor jonge kinderen is er veel Educo speelgoed gericht op motoriek met materialen als de motoriek borden en puzzels. Er is ook materiaal om te oefenen met objectpermanentie, visuele vaardigheden en ruimtelijke oriëntatie.

  Vanaf 4 jaar leer je met materiaal gericht op de leerdoelen van het onderwijs. Er zijn verschillende spellen gericht op schoolvakken zoals rekenspellen, zoekspellen, taalspellen, sorteerspellen en nog veel meer.

  De spellen van Educo worden geleverd in een houten kist, gemaakt van duurzaam hout.

  Denkvierkanten, Kiene Klanken en andere populaire producten

  Er zijn een aantal welbekende en populaire producten waarmee kinderen spelenderwijs leren. Zoek bijvoorbeeld met Denkvierkanten overeenkomsten of afwijkingen tussen de afbeeldingen, of klik woorden met Letterblokjes van Educo.

  Met Educo Tegenstellingen leren kinderen wat het tegenovergestelde is door middel van de kaarten. Met het spel Dubbelwoord van Educo gaan kinderen aan de slag met het maken van nieuwe woorden. Combineer twee woorden, zoals regen en boog, tot een nieuw woord: regenboog!

  Twee andere populaire producten van het merk zijn Kiene Cijfers en Kiene Klanken. Met Kiene klanken zet je stempels op de tablet met de bijbehorende app. Met Kiene Klanken op de tablet oefen je spelenderwijs met letters, klanken en woorden. Met Kiene Cijfers oefen je met getallen en getalbegrip.

  Kiene Klanken, Kiene Cijfers, Tegenstellingen of Denkvierkanten bestellen doe je gemakkelijk op heutink.nl.

  Educo puzzels

  Een van de bekendste en populairste producten zijn de Educo houten puzzels. Er zijn veel verschillende puzzels verkrijgbaar.

  Er zijn puzzels rondom thema’s zoals Sinterklaas, kerst, de brandweer, de zee en nog veel meer. Kies hoeveel puzzelstukjes jouw puzzel heeft, bijvoorbeeld 36, 25 of 16 stukjes. Hoe minder puzzelstukjes, hoe gemakkelijker de puzzel.

  Andere materialen van Educo

  In de onderbouw van de basisschool zijn kinderen veel bezig met motoriek. De Educo kralenplank met kralen is perfect voor het oefenen van fijne motoriek.

  Naast de educatieve spellen is er ook veel ander speelgoed zoals de Educo schep en emmers. Graaf en bouw in de zandbak met dit stevige materiaal van goede kwaliteit. Hiermee oefent het kind juist de grove motoriek.