Header Tiley

Tiley

Met dit slimme elektronische spelbord zorg je voor een unieke speel- en leerervaring.

Connected én hands-on leren


Connected én hands-on leren zonder schermtijd

Met Tiley gaan kinderen op een interactieve manier aan de slag met kennis, vaardigheden en houding. Elk spel richt zicht op verschillende ontwikkelingsgebieden en met het slimme elektronische spelbord zorgt het voor een unieke speel- en leerervaring. De spellen van Tiley speel je door de tegels met chip en magneet op het spelbord te plaatsen. Tiley laat je vervolgens weten of je de tegels goed hebt geplaatst door middel van beweging en geluid.

Tiley is verkrijgbaar in de volgende samenstellingen:

Starterpakket: Tiley spelbord (incl. laadkabel), speldoos ‘Voorzetsels’, speldoos ‘Vormen en figuren’ en speldoos ‘Hoeveelheid en getal’.
Uitbreidingspakket: speldoos ‘Dieren in hun omgeving’, speldoos ‘Volgorde van een verhaal’ en speldoos ‘Bewegen met je lichaam’.
Tiley spelbord: los spelbord (incl. laadkabel). Met het losse spelbord kun je meerdere spellen tegelijkertijd gebruiken.

De slimme spellen van Tiley stimuleren alle ontwikkelingsgebieden:

 • leren van kennis; taal, rekenen en kennis van de wereld
 • oefenen van vaardigheden; motoriek en waarneming
 • ontwikkelen van persoonlijke houding; manieren van denken en werken

Helemaal spannend: Tiley gooit je speltegel van het spelbord als het antwoord niet klopt!

Gouden Tiley

De Gouden Tiley

Maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
De eerste 100 starterpakketten zijn voorzien van een Gouden Tiley. Blijft jouw winnende Gouden Tiley op het spelbord liggen? Dan ontvang jij het aankoopbedrag terug!
Check & Win


De 6 spellen van Tiley

 • Spel 1 - Voorzetsels
  Voorzetsels

  Kijk en benoem waar de muis zich op precies dezelfde positie bevindt: ergens voor, naast, achter, in, onder óf op. Maar… pas op! Soms heeft de muis zich erg goed verstopt en moet je extra goed kijken om hem te vinden.

 • Spel 2 - Vormen en figuren
  Vormen en figuren

  Kijk goed om de verborgen vormen en figuren in een plaatje te vinden. Leg het plaatje op het spelbord en zoek de vormen. Andersom kan ook: leg de vormen en zoek het plaatje waar deze allemaal in voorkomen.

 • Spel 3 - Hoeveelheid en getal
  Hoeveelheid en getal

  Oefen de telrij van 1 tot 5 of van 5 tot 1 met gelijke óf verschillende getalbeelden, maak een reeks die een gelijke hoeveelheid representeren, combineer verschillende getalbeelden óf tel zelfs achteruit.

 • Spel 4 - Dieren
  Dieren in hun omgeving

  In dit spel leer je dieren en hun leefomgeving aan elkaar te koppelen. Start het spel door een speltegel met een leefomgeving te kiezen: meer, boom, struik, grond, zee of lucht. Zoek vervolgens de dieren die daar leven. Sommige dieren kunnen op meer dan één plek leven.

 • Spel 5 - Volgorde van een verhaal
  Volgorde van een verhaal

  Maak kloppende verhalen in een logische tijdsvolgorde. Er zitten 6 verhalen in de speltegels. Elk verhaal bestaat uit 5 stappen. Zoek de speltegels die bij elkaar horen. Bepaal de volgorde van het verhaal. Plaats de speltegels van begin naar eind en leg het verhaal.

 • Spel 6 - Bewegen met je lichaam
  Bewegen met je lichaam

  Met dit spel kom je van top tot teen in beweging! Leg 5 speltegels op het spelbord. Als één speltegel schudt, dan doe je de beweging op het plaatje na. Hou dit vol zo lang als de tegel schudt. Kinderen leren gecontroleerd te bewegen. Extra leuk om het met alle kinderen in een kring te spelen!

contact tiley

Meer weten over de Tiley?

Onze adviseur vertelt je er graag alles over.

Neem contact met ons op!

Tiley zelf ervaren?

In ons Experience Centre kun je al onze producten op je gemak bekijken.

Naar onze showrooms