Bouwblokken en bouwmatten - Heutink

Bouwblokken en bouwmatten

Voor bouwblokken en bouwmatten ben je bij Heutink aan het juiste adres!

Nog geen klant?

Bouwblokken en bouwmatten voor de allerkleinsten

Bouwblokken zorgen voor enorm veel speelplezier voor de kleinste jongens en meisjes. Zo zijn er grote bouwblokken voor het bouwen van heuse kastelen, maar ook natuurlijke blokken die zich lenen voor de bouw van dorpen, huizen of leuke parcours. Liever vrij bouwen voor de creatieve bouwers in spé? Kies dan voor een grote set bouwblokken met blokken in allerlei soorten en maten. Voor een goede ondergrond zijn er speciale bouwmatten verkrijgbaar.

Blokkensets voor de bouwers van morgen

Voor de echte stapelaars en bouwers heeft Heutink diverse sets bouwblokken. Denk bijvoorbeeld aan houten bouwblokken die licht van gewicht zijn of een set met echte natuurlijke vormen. Dierenpuzzels, fantasieblokken of een set in combinatie met opdrachtkaarten. Je kunt het zo gek niet bedenken! 

Bouwmatten als fijne fundering

Natuurlijk mag een goede ondergrond niet ontbreken. Kies daarom één van de stoffen bouwmatten die in diverse kleuren geleverd worden. Heb je meerdere bouwmatten, bekijk dan ook het bouwmattenrek. Makkelijk om bouwmatten in op te ruimen of eruit te halen voor een nieuw speelavontuur.

 

Andere ontwikkelings- en spelmaterialen bij Heutink:

Wil jij óók bij Heutink bestellen?

Maak direct je Mijn Heutink account aan en bestel vanaf nu makkelijk alles wat je nodig hebt!

Registeren

Ontdek alle bouwblokken en -matten

Bekijk alle producten in deze categorie en shop direct wat je nodig hebt.

Check nu