Speelse decoratie van KidsDepot bestellen bij Heutink

  Decoreer je klaslokaal of ruimte met de KidsDepot wanddecoratie, vloerkleden, lampen en meubilair. De collectie wordt omschreven als trendy, kleurrijk, origineel en een tikkeltje eigenwijs! De speelse collectie is hierdoor geschikt voor zowel de kinderopvang als het basisonderwijs. 

  Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht. 

  Accessoires en decoratie voor jouw onderwijsomgeving

  Ben je op zoek naar aankleding en sfeer in jouw onderwijsomgeving? Heutink heeft een groot aanbod met decoratie en accessoires van KidsDepot om jouw ruimte op te fleuren. Je vindt zowel vloerkleden, manden, planten en wanddecoratie in het assortiment.

  De speelse KidsDepot vloerkleden geven de ruimte direct een warmer gevoel. Er is een uitgebreid aanbod aan ronde en rechthoekige vloerkleden van KidsDepot. Daarnaast zijn er ook unieke vormen, zoals een egel, een beer of koala. De vloerkleden geven kinderen een plek om op te zitten, kruipen en spelen.

  Heb je een plek nodig om speelgoed zoals bouwblokken te verbergen? Zet dan een KidsDepot mand in de ruimte. Zo is het speelgoed na het opruimen uit het zicht. 

  De KidsDepot planten zijn gemaakt van vilt. Ideaal als je moeite hebt met het in leven houden van echte planten. De vilten planten blijven altijd in leven. Deze schattige, gewone en hangende planten vullen de ruimte met levendigheid. 

  Wandplanken, wandkleden en andere muurdecoratie

  Heb je ruimte op de muur die wat extra liefde kan gebruiken? Met een KidsDepot wandrek, wandkleed, spiegel of andere muurhangers vul je de lege ruimtes gemakkelijk op. Door het opvullen van de muren met wanddecoratie zal de ruimte minder galmen.

  Verlichting voor een gezellige omgeving

  Ben je op zoek naar een KidsDepot hanglamp? Met een KidsDepot lamp licht je de ruimte op een gezellige manier op. De hanglampen van KidsDepot hebben een open structuur. Dit zorgt ervoor dat de lamp de ruimte op een speelse manier verlicht. 

  KidsDepot tafels en stoelen

  Naast aankleding en decoratie kun je ook terecht voor stoelen, krukken en tafels. Het meubilair is allemaal gemaakt op kinderhoogte. De tafels zijn handig om te gebruiken als speeltafel of als speelse leeshoek. Schuif een kruk of stoel aan de tafel en laat kinderen spelen, tekenen of rustig lezen.