blog waarom bestellen

Dit is waarom kinderopvangorganisaties bij Heutink bestellen

Je kent het wel: de ene leidster haalt wat pennen en tekenpapier bij de Action, de andere scrolt uren door de pagina’s op bol.com om benodigdheden bij elkaar te scharrelen. Het probleem hiervan is, dat er geen vaste werkwijze is. Zo verlies je als kinderopvangorganisatie grip op het aankoopproces van nieuwe producten. Je hebt tevens geen zicht op de voorraad, hebt doorgaans te maken met diverse betaalmethoden en leveringswijzen én bent niet gegarandeerd van de beste gecertificeerde producten.

Een samenwerking met een vaste leverancier zoals Heutink - in dit geval marktleider binnen de kinderopvang (en primair onderwijs) - heeft zo zijn voordelen. Hieronder de 6 grootste voordelen van het bestellen bij Heutink voor jouw kinderopvanglocatie en/of -organisatie.

Veilige materialen en meubels

Niets is belangrijker dan veilige en genormeerde materialen voor kinderen. Ouders willen kunnen vertrouwen op een goede, verantwoordelijke locatie waar ze hun kindje heen brengen. Van knutselspulletjes tot het meubilair in de ruimte; alles moet altijd voldoen aan de normen en betrouwbaar zijn. En producten die toe zijn aan vervanging? Dat houden we graag voor je bij. Dan kun jij de kinderen de aandacht geven die zij zo nodig hebben en heb je nooit materiaal dat niet meer voldoet aan de veiligheidseisen of verouderd is.

Ontzorging van bestelling tot levering

Het is prettig dat voor alle collega’s binnen jouw organisatie het proces van bestellen tot betalen en leveren duidelijk is. Dit geeft rust bij iedereen en voorkomt stressvolle en onzekere situaties. Met een vaste leverancier als Heutink houd je als organisatie grip op het gehele bestelproces, de kosten en de kwaliteit van de producten en meubilair. Daarnaast is er de mogelijkheid om prijsafspraken te maken. Dat werkt vaak wel zo prettig, weten we uit ervaring. Ook worden er vaak afspraken gemaakt over leveringen, de manier van retourneren en al dan niet betalen op rekening.

Expertise en vertrouwen

Kennis van de branche. Dat mag je verwachten van een marktleider met ruim 100 jaar ervaring binnen de kinderopvang. We hebben duizenden klanten waar we dag in dag uit nauw mee samenwerken. We weten waar we het over hebben en dat zie je terug. Je hebt niet alleen een vaste, betrouwbare leverancier; ook een sparringspartner. Je kunt terecht met al je vragen en kunt vertrouwen op passend advies.

Vast contactpersoon in jouw regio

We zetten graag in op korte lijntjes. Dat betekent dat onze vaste klanten een vast contactpersoon in de regio hebben. Onze kinderopvangadviseurs zijn actief in heel Nederland. We koppelen jou aan een adviseur die bij jou om de hoek werkzaam is. Onze kinderopvangadviseurs weten stuk voor stuk wat er speelt. Zij komen indien gewenst op locatie om te adviseren, de voorraad op peil te houden of om nieuwe trends te laten zien; waar de behoefte maar ligt.

Aanbod waar je u tegen zegt

Je hebt altijd keuze uit een gevarieerd aanbod van meer dan 50.000 uit voorraad leverbare artikelen, speciaal voor de kinderopvang. Hierbij moet je denken aan een volledig aanbod voor inrichting, organiseren en faciliteren, ontwikkelen en ontdekken, spelen en bewegen en knutselmateriaal.

We hebben trouwens ook een gratis boekenbox voor je (ook als je nog geen klant bent), zodat je alvast wat meer over ons aanbod en de mogelijkheden kunt ontdekken. Ga verder >

Eigen portal op onze website

Op onze website bieden we organisaties en locaties een eigen Mijn Heutink account. Hieraan worden alle gebruikers binnen jouw organisatie ofwel kinderopvanglocatie gekoppeld. Vanuit dit overzicht komen alle bestellingen binnen. Er kunnen persoonlijke aanbevelingen worden getoond speciaal voor jouw collega’s. Je kunt hier ook gebruikmaken van favorietenlijstjes en bestellijsten. Je ziet tevens afgeronde bestellingen en retouren terug en beheert je eenvoudig de instellingen.

Ga ook voor gemak, service en kwaliteit

En dat is nog lang niet alles. De rest vertellen we je graag persoonlijk. Al overtuigd van de voordelen van een langetermijnsamenwerking met Heutink? Neem eens vrijblijvend contact op. We vertellen je graag meer, gewoon kosteloos natuurlijk.