ko boekenbox

Gratis boekenbox

Laat je inspireren door de gratis boekenbox. We sturen hem zo snel mogelijk op.

Alles voor de kinderopvang

boekenbox

Heb jij 'm al?

Deze boekenbox geeft jou een inkijkje in de mogelijkheden van Heutink als volwaardig totaalleverancier voor de kinderopvang.
Een set van vijf bestel- en inspiratieboeken met alles over inrichten, organiseren en faciliteren, knutselen, spelen en bewegen en ontwikkelen en ontdekken. Gecreëerd door een team met passie voor en kennis van de kinderopvangwereld.
Boekenbox aanvragen

Themaboeken apart uitgelicht

 • inrichten en meer
  Inrichten en meer

  De inrichting van jouw opvang is het hart van jouw organisatie. Lees hier alles over tradities, trends & de toekomst van meubilair voor de kinderopvang.

 • themaboek organiseren en faciliteren
  Organiseren en faciliteren

  Een boek vol handige materialen voor op kantoor, in de bureaula of op de groep. Maar ook op het gebied van veiligheid, hygiëne en meer.

 • ontwikkelen en ontdekken
  Ontwikkelen en ontdekken

  Een greep uit het assortiment als het gaat om het stimuleren van de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van kinderen op allerlei vlakken.

 • spelen en bewegen
  Spelen en bewegen

  In dit boek vind je een uitgebreid aanbod sport- en (buiten) spelmaterialen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Van rammelaars tot fietsjes, van gezelschapsspellen tot speeltafels.

 • knutselen
  Knutselen

  Van papier tot klei, van textiel tot hout. Hierin vind je een breed assortiment aan knutselmaterialen en leuke knutseltips om gelijk mee aan de slag te gaan.

adviseur

Ook een boekenbox?

Tessa stuurt 'm zo snel mogelijk op.

Blader door de boeken en laat je inspireren!

  Vraag 'm aan!

  Vraag via onderstaande link een boekenbox aan.

  Aanvragen