De gloednieuwe boekenset van Heutink: Thuis. in de kinderopvang
Een set van vijf bestel- en inspiratieboeken met alles over inrichten, organiseren en faciliteren, knutselen, spelen en bewegen en ontwikkelen en ontdekken. Ze bieden naast een compleet assortiment ook handvatten en ideeën voor uiteenlopende thema’s en zijn gecreëerd door een team met passie voor en kennis van de kinderopvangwereld.

boekenbox

Alles voor jouw kinderopvang

De boekenbox geeft een kijkje in de mogelijkheden van Heutink; vandaag de dag óók volwaardig totaalleverancier voor de kinderopvang.
Raak geïnspireerd door de inhoud van deze boeken en laat je ontzorgen, zodat jij je bezig kan houden met dat waar het allemaal om draait: het kind.
Boekenbox aanvragen

Themaboeken apart uitgelicht

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk ook de andere themaboeken.

 • inrichten en meer
  Inrichten en meer

  De inrichting van jouw opvang is het hart van jouw organisatie. Dit hoofdboek bevat dan ook veel meer dan alleen kwaliteitsmeubilair en inspiratie voor inrichting. Alles over tradities, trends & de toekomst.

 • themaboek organiseren en faciliteren
  Organiseren en faciliteren

  Een boek vol handige materialen voor op kantoor, in de bureaula of op de groep. Maar ook op het gebied van veiligheid, hygiëne en meer.

 • ontwikkelen en ontdekken
  Ontwikkelen en ontdekken

  Een greep uit het assortiment als het gaat om het stimuleren van de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van kinderen op allerlei vlakken.

 • spelen en bewegen
  Spelen en bewegen

  In dit boek vind je een uitgebreid aanbod sport- en (buiten)spelmaterialen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Van rammelaars tot fietsjes, van gezelschapsspellen tot speeltafels.

 • knutselen
  Knutselen

  Van papier tot klei, van textiel tot hout. Hierin vind je een breed assortiment aan knutselmaterialen en leuke knutseltips om gelijk mee aan de slag te gaan.

Advies, hulp of meer informatie?
Doordat we de markt door en door kennen, onafhankelijk adviseren en daardoor met een open blik met je meedenken, helpen we te focussen op dát wat jouw organisatie nodig heeft op elk moment. Voor advies, hulp of meer informatie neem je contact op met jouw adviseur of met onze binnendienst.

Contact opnemen