Speelgoedgarages online bestellen bij Heutink?

Heutink heeft verschillende speelgoedgarages in het assortiment, waaronder autogarages, houten garages en parkeergarages voor kinderen. 

Ben je op zoek naar een speelgoed autogarage of parkeergarage speelgoed? We leveren onze materialen aan alle organisaties; de kinderopvang, basisschool en buitenschoolse opvang. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Speelgoedgarages voor het onderwijs

Op bijna elke basisschool of kinderopvang zie je wel voorbij komen: de speelgoedgarages. In ons assortiment vind je diverse speelgoedgarages die passen in het onderwijs, van parkeergarages tot auto-rolbanen. Bekijk bijvoorbeeld het houten garagespeelgoed van Little Dutch. Daarnaast bieden we ook autogaragespeelgoed, zoals autootjes of vliegtuigjes en helikopters. 

Met speelgoedgarages spelen kinderen het echte leven na. Ondertussen praten ze met elkaar over het dagelijks leven en oefenen ze hun vocabulaire. Naast dat deze garages zorgen voor urenlang speelgoedplezier, helpen ze ook mee bij de emotionele, lichamelijk en spraak-taalontwikkeling van kinderen. 

Speelgoedgarages van hout

Voor een duurzame speelgoedgarage van hout kun je vertrouwen op Educo, het Heutink eigen merk. Binnen dit merk worden diverse producten aangeboden waaronder een houten autogarage. Deze autogarage van hout stimuleert kinderen om te fantaseren en nieuwe rollenspellen te ontdekken. Of een houten parkeergarage, deze speelgoed parkeergarage is uitgevoerd met een parkeerlift en een helikopterlandplaats.

Producten voor ontwikkeling en spel online kopen bij Heutink

Of je nu op zoek bent naar verkleedkleding, garagespeelgoed van hout of ander materiaal voor spel en ontwikkeling; bij Heutink ben je aan het juiste adres. In het assortiment vind je meer dan 2.000 artikelen voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties.