Ontdek het ruime assortiment bouwmateriaal bij Heutink

Ontdek het ruime assortiment aan bouw- en constructiematerialen op heutink.nl. Spelen is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert creativiteit, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden.

We leveren onze bouwmaterialen niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Bouwblokken en ander bouwmateriaal online kopen?

Tijdens het bouwen oefenen kinderen fijne motoriek, emotionele vaardigheden en analyseren en ontwerpen. Met de bouwblokken, stapelstenen, speelstenen en grote speelblokken maken de bouwers fantasierijke creaties.

Naast het grote blokken speelgoed hebben we ook kleine houten plankjes en ander klein bouwmateriaal, zoals de houten plankjes van JION CLIPS.

Kunststoffen, rubberen en houten blokken

Onze bouwblokken zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Wil je een duurzame optie, kies dan voor houten speelblokken of kleine houten plankjes. Hout heeft namelijk een lange levensduur. Een goed voorbeeld van houten bouwblokken is de Haagse set. Deze grote houten blokken worden veel gebruikt in de bouwhoek.

De houten Kapla-blokken zijn ook populair. Kapla-blokjes zijn plankjes gemaakt van massief hout. Met de blokken bouwen kinderen constructies volgens hun eigen creativiteit of met een voorbeeld uit het voorbeeldenboek.

Naast houten blokken bieden we onder andere ook kunststof-, textiel- en rubberen blokken aan.

Populaire merken bouwblokken

Heutink biedt een aantal populaire merken voor bouwblokken aan.

  • Kapla biedt diverse bouwplankjes om constructies mee te bouwen. Kinderen oefenen handigheid, gevoel voor evenwicht, concentratie en inventiviteit.
  • Stapelstein stapelstenen zijn kunststoffen stenen om mee te spelen. Kinderen oefenen met balanceren, stapelen, bouwen, drijven in water, en creatief denken.
  • Cosy heeft een uitgebreid aanbod aan stapelblokken, bouwblokken en bouwsets. Kinderen oefenen met creatief spel en vergroten hun woordenschat.
  • Educo is het Heutink eigen merk en heeft verschillende soorten bouwmateriaal van hout. Kinderen oefenen met vormherkenning en ruimtelijk inzicht.

Producten voor ontwikkeling en spel online kopen bij Heutink

Als je op zoek bent naar hoogwaardig bouw- en constructiemateriaal kun je terecht bij Heutink. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment producten die de ontwikkeling van kinderen bevorderen. Of je nu op zoek bent naar knikkerbanen, rekenblokken, magnetische bouwsets of andere constructiematerialen, er zijn tal van opties om uit te kiezen. Bouwen en creëren met deze materialen is niet alleen leuk, maar ook zeer leerzaam voor kinderen.