Implementatiebijeenkomst | Blink Wereld Geïntegreerd

680055
Implementatiebijeenkomst | Blink Wereld Geïntegreerd


Met deze training Onderzoekend en ontwerpend (gegeven door Blink) krijgt de school de beste voorbereiding hoe Blink Wereld Geïntegreerd optimaal in te zetten.

In deze training van 2,5 uur ontdek je samen met je team wat onderzoekend en ontdekkend (en ontwerpend) leren inhoudt, hoe je dit terugziet in Blink Wereld - geïntegreerd en wat dit betekent voor je rol als leerkracht. Aan bod komen de context (waarom?), de inhoud (wat?) en de didactiek (hoe?). De bijeenkomst is zo vormgegeven dat je de stappen doorloopt die je ook met je leerlingen gaat doorlopen. Net als bij het werken met je leerlingen, vertrekken we zoveel mogelijk vanuit je eigen vragen over het thema. Hoe prikkel ik de nieuwsgierigheid van de leerling? Hoe maak ik van mijn leerlingen echte onderzoekers? Hoe volg ik welke kennis en vaardigheden mijn leerlingen opdoen? Samen gaan we op zoek naar antwoorden en maken we eigen ‘tools’ (bijvoorbeeld een aanpak voor het bedenken van eigen onderzoeksvragen, een model voor het volgen van de kinderen, etc.) die je direct kunt inzetten tijdens het werken met Blink Wereld - geïntegreerd.

In de training sluiten we zoveel mogelijk aan bij het instapniveau van de school. Daarom inventariseren we voor de training welke ervaringen jullie team al heeft met onderzoekend en ontdekkend leren, de 21e-eeuwse vaardigheden en andere methodes en aanpakken voor wereldoriëntatie. 





LesmethodeBlink Wereld geïntegreerd
UitgeverijBlink
VersieVersie 1
TypenaamTraining
ProducttypeTraining