Junior Bosatlas | 7e editie 623019

Algemeen

De zevende editie van de Junior Bosatlas.
Volledig geactualiseerd, met kindvriendelijke en toegankelijke kaarten. Alle kaarten zijn opnieuw getekend en hebben een eigen legenda. De atlas bevat provinciekaarten, kaarten met de belangrijkste vakantiegebieden en herkomstlanden van veel bewoners van Nederland, thematische kaarten, geografische records en landenvlaggen.Details

Door het duidelijke kleurgebruik kan je zien of het gaat over Nederland, Europa of de wereld. Los van de land- en thematische kaarten is er ook aandacht voor hoe werk je met een atlas, hoe ontstaat een kaart en hoe lees je een kaart. Bij deze Junior Bosatlas zijn ook bijbehorende werkatlassen, genaamd Mijn eigen bosatlas verkrijgbaar. Deze bestaan uit werkboeken, antwoordenboeken en bronnenboeken voor bij de toets gericht op Nederland, Europa en De wereld.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Hoe ervaren gebruikers Pica Typen?

Geschreven op woensdag 8 augustus 2018

Arno Doeswijk, ict-coördinator op OBS De Archipel in Almere en leerkracht van groep 8, deed dit schooljaar met bijna 400 leerlingen voor het eerst mee aan Pica Typen. Lees hier zijn ervaring.
Lees verder

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder