Creatieve speelset | Toyi | 256-delig 23810

Algemeen

Creatieve speelset van Toyi. Recylce je alledaagse materiaal met deze STEAM-set en laat de creativiteit van kinderen de vrije loop. Deze speciale schoolset biedt kinderen de mogelijkheid om aan de hand van hun eigen creativiteit de meest uiteenlopende creaties te maken.

  • De set wordt geleverd in een Gratnell bak
  • 256-delig

U krijgt geleverd: 1 creatieve speelset van ToyiDetails

Met Toyi kan alles in iets creatiefs getransformeerd worden! Met Toyi zijn er geen regels of kaders, kinderen kunnen hun creativiteit volop gebruiken en worden niet beperkt, want het gehele proces wordt overgelaten aan de verbeeldingskracht van het kind. Toyi leert kinderen te recyclen op een leuke en uitdagende manier. Daarnaast sluit Toyi aan op de 21-eeuwse vaardigheden zoals probleem-oplossend denken, kritisch- en innovatief denken, communicatie en het nemen van initiatieven.

In het kort

  • Toyi
  • 256-delige set
  • Geleverd in handige opbergbak
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Het vakantiehuis | Nieuwe uitdagingen van Ontdek het zelf!

Geschreven op donderdag 5 juli 2018

Er zijn vijf nieuwe uitdagingen voor Ontdek het zelf beschikbaar. Gebruik ze om in de laatste dagen voor de zomervakantie een prikkelende les te geven. Of download ze nu alvast voor het komend jaar.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

In levende lijve | Nieuwe uitdagingen van Ontdek Het Zelf

Geschreven op woensdag 4 april 2018

Als groep 3 en 4 een hulpdier voor de tuinman moeten ontwerpen, kunnen daar de wonderlijkste resultaten uitkomen. Via onderzoekend en ontwerpend leren gaan leerlingen betekenisvol aan de slag met uiteenlopende onderwerpen. De nieuwe serie uitdagingen van Ontdek het zelf heeft als thema 'In levende lijve'.
Lees verder