Creatieve speelset | Toyi | 256-delig 23810

Algemeen

Creatieve speelset van Toyi. Recycle je alledaagse materiaal met deze STEAM-set en laat de creativiteit van kinderen de vrije loop. Deze speciale schoolset biedt kinderen de mogelijkheid om aan de hand van hun eigen creativiteit de meest uiteenlopende creaties te maken.

  • De set wordt geleverd in een Gratnell bak
  • 256-delig

U krijgt geleverd: 1 creatieve speelset van ToyiDetails

Met Toyi kan alles in iets creatiefs getransformeerd worden! Met Toyi zijn er geen regels of kaders, kinderen kunnen hun creativiteit volop gebruiken en worden niet beperkt, want het gehele proces wordt overgelaten aan de verbeeldingskracht van het kind. Toyi leert kinderen te recyclen op een leuke en uitdagende manier. Daarnaast sluit Toyi aan op de 21-eeuwse vaardigheden zoals probleem-oplossend denken, kritisch- en innovatief denken, communicatie en het nemen van initiatieven.

In het kort

  • Toyi
  • 256-delige set
  • Geleverd in handige opbergbak
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Tips en materialen voor het leren op afstand, speciaal voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op donderdag 16 april 2020

Scholen, leraren en schoolleiders zitten niet bij de pakken neer maar zijn vol aan de slag om onderwijs op afstand te organiseren. Ook wij ondersteunen daarin waar we kunnen met voor het succesvol organiseren van online lessen, een optimale voorbereiding op het nieuwe schooljaar én educatieve oplossingen voor uw leerlingen.
Lees verder

Maak kennis met de STEAM challengekaarten

Geschreven op vrijdag 10 april 2020

Wil je met jouw klas naast de reguliere vakken ook projectmatig, op school of thuis, aan de slag met Wetenschap & techniek, ontwerpend leren of anders gezegd: met STEAM? Dan zijn de STEAM challenges misschien wat voor jullie!
Lees verder

Terugblik op de IPON 2020

Geschreven op vrijdag 24 januari 2020

Heutink stond samen met Studio Tast op de IPON afgelopen februari. Nog eens teruglezen wat we daar aan STEAM challengekaarten hebben laten zien? Lees het hier.
Lees verder