Creatieve speelset | Toyi | 256-delig 23810

Algemeen

Creatieve speelset van Toyi. Recycle je alledaagse materiaal met deze STEAM-set en laat de creativiteit van kinderen de vrije loop. Deze speciale schoolset biedt kinderen de mogelijkheid om aan de hand van hun eigen creativiteit de meest uiteenlopende creaties te maken.

  • De set wordt geleverd in een Gratnell bak
  • 256-delig

U krijgt geleverd: 1 creatieve speelset van ToyiDetails

Met Toyi kan alles in iets creatiefs getransformeerd worden! Met Toyi zijn er geen regels of kaders, kinderen kunnen hun creativiteit volop gebruiken en worden niet beperkt, want het gehele proces wordt overgelaten aan de verbeeldingskracht van het kind. Toyi leert kinderen te recyclen op een leuke en uitdagende manier. Daarnaast sluit Toyi aan op de 21-eeuwse vaardigheden zoals probleem-oplossend denken, kritisch- en innovatief denken, communicatie en het nemen van initiatieven.

In het kort

  • Toyi
  • 256-delige set
  • Geleverd in handige opbergbak
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Techniekdocent over de opkomst van tech-ruimtes

Geschreven op maandag 3 mei 2021

Vroeger was er een technieklokaal vol figuurzagen, kolomboren en soldeerbouten. Hier bereiden leerlingen zich voor op de bovenbouw. Maar de tijd staat stil in het technieklokaal terwijl de technieksector snel verandert. Ewout Warringa is techniekdocent en vertelt over tech-ruimtes in het onderwijs.
Lees verder

VR als aanvulling op bestaande lesprogramma’s in het voortgezet onderwijs

Geschreven op woensdag 31 maart 2021

Emagine is het enige platform dat virtueel lesmateriaal aanbiedt volgende de officiële lesstof. De lessen sluiten aan op reeds bestaande lesmethoden en scholen kunnen deze lessen afnemen via het online Emagine-platform.
Lees verder

Tips en materialen voor het leren op afstand, speciaal voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op donderdag 16 april 2020

Scholen, leraren en schoolleiders zitten niet bij de pakken neer maar zijn vol aan de slag om onderwijs op afstand te organiseren. Ook wij ondersteunen daarin waar we kunnen met voor het succesvol organiseren van online lessen, een optimale voorbereiding op het nieuwe schooljaar én educatieve oplossingen voor uw leerlingen.
Lees verder