ConnAct | Educo 523484

Algemeen

ConnAct: stimuleer spelenderwijs woordenschat en taalontwikkeling.

Inhoud:

  • houten spelbord met draaischijf, bevat 12 personages (20 x 20 cm)
  • 36 kunststof kaarten, bevat 18 personages en 18 onderwerpen (6 x 6 cm)
  • 4 rubberen zuignappen in roze en groen
  • houten kist (33,5 x 22,5 x 7 cm)
  • Geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder

U krijgt geleverd: ConnAct van Educo. Details

Draai de wijzer op de draaischijf en pak zo snel je kan met de zuignap een bijpassend kaartje. Benoem wat je ziet, verzin een verhaal en beeld dat uit of speel samen een toneelstukje. Wie verzamelt de meeste kaartjes? Bewegend spelen met taal maakt leren leuker en effectiever! Er worden meer verbindingen gemaakt in het brein waardoor je nieuwe informatie (of woorden) gemakkelijker kunnen onthouden.

In ConnAct vind je 18 verschillende personages met bijpassende onderwerpen. Pak met je zuignap het kaartje met de brandslang voor de brandweervrouw en de kattenbrokjes voor de kat. Of wie weet kies je bij de voetballer geen voetbaldoel maar een microfoon, omdat jouw voetballer zin heeft om te zingen en verbind jij de poes met het bed, omdat die altijd stiekem naar je slaapkamer gaat en het liefst in het bed slaapt. Fantasie is grenzeloos en ConnAct geeft alle ruimte om verhalen tot leven te laten komen.

In het kort

  • ConnAct
  • Educo
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Dier doku: een goede aanvulling op de spelletjeskast

Geschreven op donderdag 26 april 2018

Voor wij-spelen.nl heeft Aletta Geuze Dier doku in haar klas ingezet. "Dier doku heeft een net wat andere insteek dan de meeste spellen". Lees haar recensie.
Lees verder

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder