Loopauto | BIG | Bobby car 522257

Algemeen

Loopauto Bobby Car utgevoerd in het rood. Deze loopauto heeft een afmeting van 58 x 29 x 38cm (l x b x h) en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De Bobby Car mag tot maximaal 50 kg belast worden.

U krijgt geleverd: Een ongemonteerde Bobby Car loopauto.
 Details

Deze loopauto is ergonomisch perfect uitgevoerd zodat de kleintjes er ook al prima mee over weg kunnen. Bovendien zijn de kleine chauffeurs blij met de hoogwaardige fluisterbanden die voor een goede wegligging zorgen en met het geheime vakje om kleine kostbaarheden in op te bergen.

In het kort:

  • oersterke loopauto
  • zeer stabiel vanwege diepe zit
  • uniek design
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder