Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Dit lokaal is ingericht voor de faculteiten Design, Games & Interactie en Muziek & Technologie van HKU Utrecht.

HKU Utrecht - Heutink

Flexibele stoel als oplossing voor dynamisch onderwijs
De colleges binnen deze opleidingen vragen om een andere inrichting van de ruimte dan een traditioneel klaslokaal. Theorie en praktijk op één plek, oftewel: dynamisch onderwijs. We kozen voor de studentenstoel Compass V/F met opklapbaar schrijfplateau. Tijdens het theoretische deel van de colleges nemen de studenten plaats op de stoelen met hun kladblok of laptop op het schrijfplateau. Tijd om de theorie in de praktijk te brengen? De stoelen zijn eenvoudig stapelbaar, waardoor de ruimte snel vrij is gemaakt voor het praktijkdeel van de colleges.

 • HKU Utrecht - Heutink
 • HKU Utrecht - Heutink
 • HKU Utrecht - Heutink

HKU Utrecht - Heutink

Rechts- of linkshandig?

De opklapbare dictaatplateaus zijn op deze locatie bij de meeste stoelen aan de rechterkant geplaatst, maar kunnen ook links geplaatst worden voor linkshandige schrijvers.
De bladen zijn na levering overigens niet meer te verplaatsen van rechts naar links, dus hier moet bij het eventueel bestellen van deze stoelen rekening mee gehouden worden.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.